Hadžidedić: Hoće li se Zapad probuditi i spriječiti rusko širenje na Balkan?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

m

Vojska Srbije usla u RS

HashimQ

Neće Dedići, zapad i Amerika se prave ludi, mi se u BiH moramo pripremiti jer će ovi separatisti Dodik i Čović da prizovu Putina, Vučić umjesto da je iole pametan uvaljuje se u taj Srpski Svet i mislim da neće stati. Ona desničarska i nacionalistička gomila ljubitelja Mladića i sličnih zločinaca se loži na novo zlo. Koliko se god mi nadali da će se urazumiti to se neće desiti, njih samo plaši kad ih dočeka metak i odgovor. A eto i ako nas pobiju opet neće pobjediti, oni će vazda ostati sljedbenici genocidne politike. Oni samo priznaju odgovor sile, nažalost!!

Kija

BUKVO AIDA ŠTA GOD DA BUDE....NECE NI TVOJOJ GUZICI BITI DOBRO

Vojska Srbije usla u RS ;-))

kamioni idu autoputom za zagreb i preko novog mosta ulaze u suverenu republiku srpsku. hrvatski carinici samo mahnu rukom i viknu; voooooooooooziiiiiiiiiiii miiiiišškooooo! hehehehem,,,

HashimQ

Evo Dediću ako čitaš ove komentare vidiš kako su se naložili, stanje svijesti im je još gore nego prije, mržnja, i samo mržnja. Srpski Svet planira isto što rade Rusi sad, ovi "zlotvori" planiraju opet da zauzmu i Sarajevo i druge gradove, a ovi kao patriote se uputili kao pice. Neprijatelji samo čekaju momenat, ovo je baš ozbiljno!! Priprema se i Čović da od Mostara pa prema sjeveru blokira sve. Radio je on probu sa MUP HNK ako se sjećate!!

Vbkll

Ono govori o mržnji?! Pa ja ove kolebljivce iz mlađih generacija samo uputim na komentare na klixu. Nema sa vama suživota samo u tor i jaka ograda ;)

Ustaškim separatisima i putinovim kujicama je Brozek propisao LEK.

Ono govori o mržnji?! Pa ja ove kolebljivce iz mlađih generacija samo uputim na komentare na klixu. Nema sa vama suživota samo u tor i jaka ograda ;) ka Vbkll

Hercegovac u Bosni

Znamo mi to odavno, naucili smo na tezi nacin, na svojoj kozi. Trebamo mudre politicare pa i vjerske lidere a ne ljude koji mastaju o EU i NATO ,nekakvoj Turskoj, arapima i to. Imamo i mi dopisnicara, Denis Becirovic ,covjek moze knjigu izdat ,koliko je dopisa napisao.Ali kad na vas pucaju ,bas vas briga sto je neko u toplom stanu zabrinut. I da ocito je da je Ukrajinski vrh napravio ogromnu gresku,nazalost.

Treba nam paHOMIje da nam ućeruje u pakaš Đizusov nauk kako smo mi odabrana božija crkva....

>>Znamo mi to odavno, naucili smo na tezi nacin, na svojoj kozi. Trebamo mudre politicare pa i vjerske lidere a ne ljude koji mastaju o EU i NATO ,nekakvoj Turskoj, arapima i to. Imamo i mi dopisnicara, Denis Becirovic ,covjek moze knjigu izdat ,koliko je dopisa napisao.Ali kad na vas pucaju ,bas vas briga sto je neko u toplom stanu zabrinut. I da ocito je da je Ukrajinski vrh napravio ogromnu gresku,nazalost. ka Hercegovac u Bosni<<

/ Najnovije