Gradsko mezarje Humci u Bihaću: Sahranjena Donna Ares

Radiosarajevo.ba
Gradsko mezarje Humci u Bihaću: Sahranjena Donna Ares
Na gradskom mezarju Humci u Bihaću danas je u poslijepodnevnim satima sahranjena Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares.

Ukopana je pored oca Osmana Kolakovića, a osim porodice, ispratili su je njeni mnogobrojni prijatelji, kolege, građani iz cijele BiH.

sahrana_dona_ares.jpg - undefinedFoto: Cazin.net

Prisutni su brojni prijatelji sa estrade koji su je podržavali proteklih godina u njenoj velikoj borbi. Među njima bili su i Halid Bešlić, koji je sa Donnom 1999. godine, snimio veliki hit Sviraj nešto narodno, zatim Omar Raković, Mirzad Pervanić Migos, Nihad Kantić Šike, Elmir Rekić, Kadira Čano, i drugi. 

Podsjećamo, tužna vijest o smrti Donne Ares saopćena je u ponedjeljak, nakon što je srce velike heroine i borca prestalo kucati u Bihaću.

Donna je posljednje tri godine često nazivana simbolom hrabrosti i borbe, a poznata je bila po objavama na društvenim mrežama u kojima prikazuje svoju uspješnu borbu protiv teške bolesti, čime je inspirirala brojne građane BiH.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije