Bišćani se opraštaju od Donne Ares

Radiosarajevo.ba
Bišćani se opraštaju od Donne Ares
Gradska uprava Grada Bihaća objavila je da će u srijedu 4. oktobra u 11 sati biti održana komemorativna sjednica u Kulturnom centru Bihać povodom smrti Azre Kolaković, poznatije kao Donna Ares.

U organizaciji JU Kulturnog centra Bihać i koncertne agencije Stage Art danas 3. oktobra i sutra 4. oktobra 2017. godine građani Bihaća imat će priliku upisivanjem u Knjigu žalosti odati posljednju počast prerano preminuloj pjevačici Azri Kolaković, poznatoj po umjetničkom imenu Donna Ares.

Pod nazivom Idi,idi, moja vilo - sjećanje na Donnu Ares u utorak od 14 sati u Gradskoj galeriji otvorena je Knjiga žalosti, dok je na gradskom trgu na bini u blizini galerije postavljen veliki poster i cvijeće uz mogućnost da građani Bihaća donesu svoje cvijeće i polože ga ispred postera Donne Ares.

U srijedu 4. oktobra 2017. godine s početkom u 11 sati u sali Kulturnog centra održati će se komemorativna sjednica, dok je posljednji ispraćaj zakazan u 16 sati na gradskom mezarju Humci. 

Podsjećamo, tužna vijest o smrti Donne Ares saopćena je jučer, nakon što je srce velike heroine i borca prestalo kucati u Bihaću.

Donna je posljednje tri godine često nazivana simbolom hrabrosti i borbe, a poznata je bila po objavama na društvenim mrežama u kojima prikazuje svoju uspješnu borbu protiv teške bolesti, čime je inspirirala brojne građane BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije