Gradonačelniče Ćosić, kada ćete ukloniti spomen-ploču Ratku Mladiću na Vracama?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Naravno da ne smeta, kad su to sve fasisti i koljaci

miki

Među ovim pločama nema nikakve sličnosti. Na Mladićevoj nema generalizacije tipa bošnjački zločinci. Kada cacu iskopate sa kovača možda opet samo možda možete kritikovati ovu ploču ;)

Ja, i?

pise da je izvrsio smotru dva bataljona “samoorganizovanog naroda Opstine Novo Sarajevo”? I da izbace njega, opet ostaje narod koji se organizovao. Sta su trebali, samorganizovati se pod okriljem Cace, Juke, Cele 1i2? Oni su ih organizovano klali i bacali u jame.

Salkan

A da te pitam Miki,ko je spalio Vijecnicu?Je li znas imena ili onako laprdas?Ako znas imena reci

miki

Zvanično projektil ispaljen sa položaja VRS-a da ne dubimo previše ;)

Salkan

Ti to mislis da nije?A da,zaboravio sam da vi cetnici priznajete da ste ispalili samo one granate koje nisu nikog ubile i nisu nista srusile.

robot

idiota treba pomnoziti s nulom i nastaviti dalje. s imbecilima i kretenima bilo kakva rasprava ne vodi ničemu

Heroj

Nikad je ukloniti neće! Ratko Mladić je častan vojnik i general koji je do kraja ostao vjeran zakletvi koju je dao.Za razliku od tih smradova koje vi muslimani, sljedbenici islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića, slavite!

Crna mamba

Cosicu, sta mislis da za pocetak prestanes slati provokativne poruke mladim djevojkama , 20 GODINA MLADJIM, iz Sarajeva i zvati ih na voznje u vrijeme policijskog casa. Naravno slati im slatkise po svojim vozacima. GADE CETNICKI! STIDI SE SVOJIH POSTUPAKA!

/ Najnovije