Gradonačelnica Benjamina Karić najavila projekte za 2024. godinu: Sarajevo najljepši grad na svijetu

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

***

Moj Adi

Moze li broj dilera, koju drigu smrces seljankuro sarajevo je obicna supacka kasaba, nisi ti dalje od pazarica vidjela papanko, sarajevo je bio grad dok vi niste iz suma sljegli u njega, i pretvorili ga u poganu kasabu ka adi Kad ti esteta iz Vojkovića, Trnova, Šekovića i ostalih metripola drži predavanje o ljepoti. Nema cenu.

Kure

Kad ti esteta iz Vojkovića, Trnova, Šekovića i ostalih metripola drži predavanje o ljepoti. Nema cenu. ka Moj Adi Ti mora da si vidio rodeo Gorazde I Sarajevo. Onda jeste najljepse na svijetu.

Ne pijem dok Paja vozi

Ti mora da si vidio rodeo Gorazde I Sarajevo. Onda jeste najljepse na svijetu. ka Kure Ima roda i u Zenici ma ima svugdje roda

Prošetaj

Do Dobrinje da vidiš tu ljepotu. Kontejneri prepuni smeća jer ga odvoze svaki 3 ili 4-ti dan. Lišće trune po ulicama jer ulice nisu očišćene bar 6 mjeseci.

Ivan

Pola mandata se uvlačila desnici i kada su joj otvoreno rekli da imaju svog kandidata za idući mandat, sjetila se iz koje je stranke pa počela dijeliti kuhano vino za "kalendar". Beskrupulozni primitivci su uništili ovu zemlju.

Đe si čistunac

Do Dobrinje da vidiš tu ljepotu. Kontejneri prepuni smeća jer ga odvoze svaki 3 ili 4-ti dan. Lišće trune po ulicama jer ulice nisu očišćene bar 6 mjeseci. ka Prošetaj Kad ti SDA bot o čistoći grada, kontejnerima, lišću... treba Benjamini jedno deset godina samo za vama da čisti i popravlja.

***

***

Sram te bilo

***Nije te sramota!? Muško, a plače!

tuner

niko nije toliki pacenik i primitivac kao mi na balkanu. sve u nas nesto najljepse, najbolje, od mikrolokacije tu gdje nam je stan ili kuca, pa do grada i drzave. sve najbolje. a pogledate smece, parkiranje, divljanje u voznji, nered, ... jesmo jadni u pm

Bkbi

Koja gnjidava ublehašica 3 miliona za obnovu zabavišta?!?!?!?Pa mogli ste kupiti tri nova.Ova je prva ljiga

Slino

Koja gnjidava ublehašica 3 miliona za obnovu zabavišta?!?!?!?Pa mogli ste kupiti tri nova.Ova je prva ljiga ka Bkbi Đe si ti SDA bote? Objasni nam živ bio to oko para, kupovine, ulaganja, časti i poštenja. Vi ste dokazano kompetetni po svim stavkama.

Opa Đurđa

Opet, opet, opet glavato-zrikava nakaza. Jao što je ružna Allahu dragi.

Član žirija

Opet, opet, opet glavato-zrikava nakaza. Jao što je ružna Allahu dragi. ka Opa Đurđa Opet, opet, opet SDA bot bez ikakvih argumenata. Nije Benjamina manekenka da mora biti lijepa.

Haga

O “zraku” i dalje bez komentara. Kao i ostalim svakodnevnim problemima koje muče pošteni sarajlabadski svet

Kontaminirani gradŽanin

da budem iskren,bez osudjivanja molim, ova osoba mi ke odvratna

Član žirija

da budem iskren,bez osudjivanja molim, ova osoba mi ke odvratna ka Kontaminirani gradŽanin Šta to uopste znači u političkom svijetu?

Nama

Sandzaklijama jeste.

Ne pijem dok Paja vozi

Pola mandata se uvlačila desnici i kada su joj otvoreno rekli da imaju svog kandidata za idući mandat, sjetila se iz koje je stranke pa počela dijeliti kuhano vino za "kalendar". Beskrupulozni primitivci su uništili ovu zemlju. ka Ivan Izvini pogrešno si napisao slovo stavio si I umjesto O(🐏)

Ne pijem dok Paja vozi

Đe si ti SDA bote? Objasni nam živ bio to oko para, kupovine, ulaganja, časti i poštenja. Vi ste dokazano kompetetni po svim stavkama. ka Slino Pa u pravu je čovjek umjesto da te pare stavi u svoj džep ko svi pošteni SDA. A ona to troši na neke obnove i sređuje grad

Halaša

Pa u pravu je čovjek umjesto da te pare stavi u svoj džep ko svi pošteni SDA. A ona to troši na neke obnove i sređuje grad ka Ne pijem dok Paja vozi To joj je najveći "grijeh". Pokušava Sarajevo da oporavi od 30 godina mrakuše. Ne mogu je ni ovi iz RSa ni ovi SDAovci. Svi imaju svoje razloge za pljuvanje.

Nije joj niko rekao...

...da je Sarajevo grad #1 na svijetu po cistoci zraka za diHanje.

Što ne gumo

...da je Sarajevo grad #1 na svijetu po cistoci zraka za diHanje. ka Nije joj niko rekao... A za to je kriva gradonačelnica, njoj treba zamjeriti tu činjenicu?

***

***

***

***

***

***

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

/ Najnovije