Isović: Ponižen i umoran, vraćen sam s hrvatske granice u Neumu na putu za Rovinj

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milan1

Realno, ovo je teško iživljavanje i igra jenog običnog policajca u stilu hoću-neću-može mi se.

King

Eto ti jarana Komsica pa nek pozove ambasadora krvacke na razgovor. I gore situacije su mi se desavale. I kontinuirano se desavaju.

Guest

Guest @Milan 1 Dobro ste rekli,ali ovo izivljavanje po jako toplom vremenu moze kostati zivota. A sta da nema toliko benzina i da se vrti u krug. Cuvajte se vi mnogi su sa kravatama takvi meni svejedno uvazite ili ne.

Hahu

Zatvoriti granicu klek-zaton, 2 dana, da vidis kako se prica mijenja….

Bosna Bosancima

zbog fašističke politike hrvatskog vođstva ne treba kinjiti sve hrvate. U hrvatskoj ima dobronamjernog potencijala prema Bosancima, ali je nevidljiv kao i u Srbiji. Nažalost naši susjedi su se ooredjeliki za politiku uništenja bosanske nacije, kako bi sa planete nestao jedan narod i svjedok UZP i genocida. Zato bosna treba svoke ljude, treba Bosansku pravoslavnu crkvu, a ne zločinačku SPC. Bosanci svih vjera upamet , ovo je vaša zemlja. Nemojte biti samo rasplodna goveda za susjede.

Camil

Ja kada napišem da bojkotujem hrvatske proizvode zbog diskriminatorskog odnosa prema nama svi mi pucaju minuse. Krajem maja bili smo u C.Gori, sve super, obala nije kao hrvatska ali sve ostalo je bolje i cijene su duplo jeftinije. Zaključak se sam po sebi nameće...

Eto ga

E bas mi te zao, mislio si ja sam Fedja Isovic i mogu kako ja hocu. Ti imas jednu stranu price, a kakva je druga strana? Inace bahatost ne prolazi nigdje, imaj to na umu

Granični naše lijepe

Čekam u koloni na graničnom prelazu. Vidim izdvajaju Mercedes novije proizvodnje da ga pretresaju. Prilazi graničar, a i izlazi vozač. Plava djevojka, mlađa, šminka, nakit, šorc ... kao sportski ležerno, ali sređena za slučaj da bude kakvih društveni dešavanja. Otvara gepek, graničar zaviruje. U jednom momentu izlaze iz auta dva momka, saputnika, bradica, frizurica ... nešto u fazonu Jala i Coreli (valjda sam dobro napisao). Traje pregled, više i ne obraćam pažnju jer me malo nervira pregled jednog pasoša od 5 minuta. Napokon dolazim na red i moj pasoš provuku kroz RTG, CT i ko zna kroz šta još. Dajem pasoš graničarki tačno u momentu kada se vraća onaj graničar što je pretresao onog Mercedesa i slušam komentar graničarke "jesi li vidio što sam ti sredila da pogledaš plavku". Znam da ti isti graničari, policajci Hr, nisu neke moralne vertikale, što su bezbroj puta dokazali, ali to namjerno maltretiraju seksualne prirode inicirano od strane ženske osobe prema drugoj ženskoj osobi nije mi baš bilo jasno, pogotovo što muškarac koji je radio pretres nije bio oduševljen pretresom na vrelom sunčanom danu samo da bi pogledao djevojku u kraćoj ljetnoj odjeći.

Mostar

Ja kao HR drzavljanin u HR mogu na 12 sati, prebolio sam koronu, ali mi je proslo 6 mjeseci. Zasto bi onda ova prdio o diskriminaciji? Da nije glupi Bosanac otisao bi za Trpanj i trajektom za Ploče..

Boom

Možda je umislio da je Tito.Ovo stvarno postalo glupo pa graničar je radio svoj posao a i čvrsto se drži pravila i u čemu je problem znaš da trebaš sve nabaviti a ti kao bahata osoba nećeš i ljudi te vrate i ko je kriv hrvati jel

Boom

Niko ne kritikuje Njemačku Austriju zar ne patriote kakve su njihove zabrane.Sad ste navalili samo radi glupe politike i nekog inata Moji prijatelji bili na moru u hrvatskoj nikakvi problemi izvadili testove prijava boravka sve što treba prošli bez problema a Bosanci po naciji bošnjaci

papac

Fedja ti ponosno istices da si Jugosloven, ( ofirno ti da budes bosanac).. Pa trazi brate sad od Jugoslavije da te zastiti...

dekan

Zasto mi nebi dali Hrvatima da ulaze u BiH zato sto je njihov ministar budala, i fasista pa bi i mi trebali biti ?

@papac

Procitaj jos jednom, vidis li da ni od koga nije trazio da ga zastiti, po najmanje od ovih koji stite samo svoje lopove iz stranke.

Infidel

Zatvoriti granicu klek-zaton, 2 dana, da vidis kako se prica mijenja…. ka Hahu Ko će zatvoriti granicu? Kako, bez saglasnosti Hrvata? Osuđeni smo na neuspjeh, nefunkcionalnost i, što jedan reče, stid.

atif

Propisi se moraju postovati. Ako je uslov ulaska u drzavu vakcinacija+dokaz o rezervisanom smjestaju, zasto bi Pedza bio povlasten?

Lud zbunjen nenormalan

To malo ponosa sto je ostalo, ti prodade za saku dolara. Reci mi misli li da se isplatilo tako kad te po labrnji odvale?

Zong

Propisu su propisi, samo bez pipanja u autobusu

Bosanac

Odgovor je ne, nema snage i nema volje. Volju nema HDZ u saradnji sa Milom Dodikom tako da nam susjedi mogu sve, a mi njima nista.

Hrvat

Tako je to kad radite zulum nad Hrvatima u BiH. Bit će toga još, samo gledajte. Molit ćete za milost!

Seli

Neka si se ti vakcinisao....zbog lazne korone...hahaha

/ Najnovije