Građani Sarajeva ljuti zbog naplate provizije za račune za vodu: 'Ovo je udar na budžet potrošača'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

Oj SDA sta nam radite...a joj nije mrska SDA,bravo trojka...JEDNO VELIKO BRAVOOOO

Nipići

Ovo je protiv zakonito dizanje cijena na veoma perfidan nacin . Ako kantonalna vlada ništa ne poduzme treba se uključiti tužilaštvo.

888

Kanton pljačka stanovništvo preko svojih kantonalnih preduzeća i javnih ustanova. Ovo se više ne moze trpiti.

Sarajevo

Nemojte plaćati pojedinačno računa nego kad skupite cijelu godinu onda platite. Vodu vam ne mogu isključiti.

MRKI

VODOVOD NE DRZI SDA vec 20 godina to drzi SDP a sad unazad 7god NIP !!!!

Adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak..

***

u centru za potrosace ne mozez platiti vodu?

Pa sto ste otvarali one silne centre za potrosace, kad ni u jednom od njih ne mozes platiti ni vodu ni struju? Koji ce nam k? Zatvorite ih. I sad ste jos uveli i proviziju. Necu vam sad nikako placati vodu, svakako mi je ne mozete iskljuciti. Bando jedna lopovska.

Gost

Pa nemojte tako, penzije su povecane za dvije marke, a pametna drzava odmah oduzela 1,5 Km za proviziju. To se zove drzava koja brine o narodu, sto ce vama novac, novac kvari ljude, ulozite to u svoju drzavu.

Neko iz mase

Za lijekova im trebalo!

Jel cekate da vam sda organizuje protest za to?

Pa sto ne izadjete na ulice pa ne protestujete, kao sto u svim normalnim drzava rade?

Brzi

Koji vrag su zatvarali svoje naplatne službe, banda

/ Najnovije