Europljani jasno poručili Putinu šta misle i kome vjeruju

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jugosloven

nista od toga ipak se rusi ne boje jaki su snazni

.

@ jugosloven …A sta pod pojmom jugosloven podrazumjevas ? Rusi kao nacija su mali u odnosu na ogromnu teritoriju koju imaju pod kontrolom e to nece zapad da im halahi….

balkan

nuklearke ce da lete preko vas na balkanu a zbog cega

Guest

je bo vas rat.

bogami imaji i arapi *

nista od toga ipak se rusi ne boje jaki su snazni ka jugosloven - a vas i rusa 300 miliona, jelde? ih ...još i kineza .... ma pola je planete srba, uglavnom ..... * ka eki?<< bilo nebilo budaletino ja nisam rus * bas zato zbog te mrznje stalno sudite pogresno kakvi ste tako ce i davam bude *

ZATO STO I JESU RUSI JAKI

IMAJU ORUZJE I TEHNOLOGIJU I STA SAD JAKI SU

BOLJE BITI KONJ NEGO MAGARAC

BOLJE BITI KONJ NEGO MAGARAC

Komentar

Na koje Europljane ste mislili ? Putin je Europljanin takodjer ! Zar to niste znali ??“ Briselska Europa“ je stvarno sarena laza za male i siromasne narode…. Ah taj Deutschland …..

Jahhah

Grohotom se smijem na ove fasisticko huskacke medije i ankete

I vonjaju po nacizmu.

nista od toga ipak se rusi ne boje jaki su snazni ka jugosloven

Nebrabonjajte

Sve te ankete i misljenja znanstvenika su laz.Rusija nece napasti ukrajinu,jer sta je zeljela to je i dobila.Ukrajina planira na pokvaren podmukli kukavicki nacin napasti rusiju da bi se potom zapad umjesao na njihovoj strani.Ta drzava nije vrijedna nicega,a pola stanovnistva bi zeljeli pripojenje rusiji,pa cak i vecina ukrajinaca.

Plavi

Putin je satrapin u rangu.Sadama i Gadafija. Rusi su inperijalisticka nacija. Jao zemlji gdje ruska cizma stane. Pitajte njihove susjede, od Finske, Poljske pa do istočnih zemalja, Tadzikistana...it..itd.. Rusi su nacija koja je POUBIJALA NAJVIŠE VLASTITOG NARODA od kad pistoji svijet.

/ Najnovije