Erduan Kafedžić: Danas se Država brani borbom protiv korupcije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ta imena bi morala biti javna da narod zna koga da odredi za metu. Ti ljudi moraju biti objeseni javno kao u Saudiji.

nasvasta

Ne samo korupcija Nepotizam Uhljebljavanje lažova tupana sa papirima iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište ovaj napaćeni narod i da školovanim omladi uništi nadu za život u domovini.

Hmm

Ovaj čovjek je meni bio profesor sporta 4 godine srednje škole. Kako je postao šef Ureda za borbu protiv korupcije, pitam??

Guest

Guest Gospodine Kafedzic od Vas i Vaseg tima se ocekivalo vise. Sta je sa velikim i glavnim lopovima i svitom oko njih? Zar gospodin Eric Larson americki strucnjak za kriminal i korupciju nije od pomoci za sto je i dosao. Vidim jednog iz Elektroprivrede vazan faktor bio malo u zatvoru i izasao udebljao se i opusten. Djeca na more svako malo u kucu sto im je otac kupio,a gradjani svako malo po kontejnerima. Svaki dan neko razocarenje za gradjane. Navedite imena da ih ne bi ponovo birali na izborima.

Boom

Pravo se brani zato je novalić i ostali u zatvoru i vraćaju dug društvu. I neće dugo izaći van

džo

Kome smeta borba protiv korupcije taj sigurno ima oraha u džepu, to je jasno

JA1

Prijeti SDA mafija, prepali se zatvora. Samo da mi je vlast kakva bar na pola godine

/ Najnovije