EMA donijela odluku o cijepljenju trećom dozom Pfizera i Moderne

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zuma

Cipovanje stoke glupe.

Mesaja

Elita se zaigrala Bogova. Farmaceuti dodju kao Mesije, koje nose zivotni eliksir koji lijeci sve. Korumpirani doktori dodju kao svestena lica koja autoritativno tumace bozije rijeci elita i cudotvorstvo farmaceuta mesija u bozijoj kuci zvana bogomolja WHO. Tu su krstititelji, sirioci nove vjere zvani Mediji / Novinari. U sta treba da vjerujemo? Pa naravno u NEIMENOVANU STRUKU. VJERUJ U STRUKU! Tu su jos politicari odani novoj vjeri i oni dodju kao vojska izvrsitelja. Vakcina dodje kao vjerski simbol nove sekte elita ili ti nove vjere u Struku, tj religije elita! Dragi moji, imate izbor, vjerovati u Boga (krcanskog, islamskog, jevrejskog....idr)...ili vjerovati ateistickoj novoj religiji elita, vjeruj u struku i nosi novi vjerski zig zvani vakcina. Sami odlucite, kada se bocnete, vjerovali ste struci elita i izdali svoju vjeru! Pridruzili ste se ateistima. Sretno vam!

Muha

Bice i 4 i 5 itd dok im umjesto krvi nebude kolala esencija pomjesana s nano cipovima kroz vene.

Džasmin

Elita se zaigrala Bogova. Farmaceuti dodju kao Mesije, koje nose zivotni eliksir koji lijeci sve. Korumpirani doktori dodju kao svestena lica koja autoritativno tumace bozije rijeci elita i cudotvorstvo farmaceuta mesija u bozijoj kuci zvana bogomolja WHO. Tu su krstititelji, sirioci nove vjere zvani Mediji / Novinari. U sta treba da vjerujemo? Pa naravno u NEIMENOVANU STRUKU. VJERUJ U STRUKU! Tu su jos politicari odani novoj vjeri i oni dodju kao vojska izvrsitelja. Vakcina dodje kao vjerski simbol nove sekte elita ili ti nove vjere u Struku, tj religije elita! Dragi moji, imate izbor, vjerovati u Boga (krcanskog, islamskog, jevrejskog....idr)...ili vjerovati ateistickoj novoj religiji elita, vjeruj u struku i nosi novi vjerski zig zvani vakcina. Sami odlucite, kada se bocnete, vjerovali ste struci elita i izdali svoju vjeru! Pridruzili ste se ateistima. Sretno vam! ka Mesaja Znači ako si bolestan ne trebaš ići kod doktora, i ono trebaš na operaciju ne nego se molit te se uzdati u Boga i svoju religiju. A ako odeš kod dr pridružili ste se ateistima i izdali svoju vjeru

Džasmin

Muha; A ti si neki važna ličnost pa da ti ubacuju nano čipovi koji su eto jeftini i mogu se djeliti

robot

Yes!! jedva čekam ...

Muha

Muha; A ti si neki važna ličnost pa da ti ubacuju nano čipovi koji su eto jeftini i mogu se djeliti ka Džasmin nemam pravo da na ovaj portal posaljem video snimak njemackih naucnika koji su kroz pogled mikroskopa uspjeli snimiti te vase navedi dobre vakcine.taj vide snimak kruzi i vjerovatno ces se uvjerit u svu dobrotu ti vakcina.problem je sto se trude da taj snimak nevidi narod,gdje se god pojavi kopaju i rukama i nogama da ga skinu,docice i do tebe pa pogledaj sam rijec naj vecih strucnjaka iz njemacke.

a gdje je zong

Da nije odapeo od treće doze :)?

sarajka

dajte nam i 4. i 5. molim vas...toooo... šalim se , naravno...gluho bilo.

/ Najnovije