Eli Tauber: Odbranit ćemo multikulturalnosti Sarajeva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Urbicid

Broj stanovnika, popos 2013 g Bošnjaci   222.457 (81%) Srbi   10.422 (4%) Hrvati   13.604 (5%) Ostali i nep.   56.470 (10%)

A GDJE JE TA "MULTIETICNOST" U RS ILI HB?

STO SAMO GANJATE"MULTIKULTI" MEDJU BOSNAJCIMA????

Jass

Ne znam zašto od ovoga se pravi slučaj. To je možda cin nekog tinejdžera, pojedinca svakako. Budala ima svugdje. Neko dijete hemijskom napisalo i sad se svi trebaju oglasavati, osuđivati. Ne znam.

Suzy

Meni ovo liči na specijalni rat protiv države BiH od strane onih koji po svaku cijenu žele prikazati Sarajlije kao fašiste i BiH kao neodrživu. Međutim, poznato je cijelom svijetu ko je ko ovdje. Neće uspjeti nikada!

N.G

Ne treba da se radi pojedinaca loše misli o nekom gradu ili možda nacije.Svaki grad ima i dobre i loše strane tako i nacije(vjere)ima i ljude i ne ljude

Mostar

Sarajevo je iskljucivo muslimanski grad. Etnicki cista sredina, ali zeli zadrzati privid multieticnost i tolerancije. Danasnje Sarajevo nema nikakve veze sa onim prijeratnim, osim imena.

da

Eli , dobar si čovjek , ja bih volio da ste odmah zamijenili čitulju dragog čička pokojnika , da ušutkate fašiste

Petar I

Pa multietnično Sarajevo sa ponosom nosi imena istaknutih Ustaša. Gradonačelnik se deklariše kao okorjeli borac protiv antifašizma uz zakletvu: Allaha mi.

/ Najnovije