Ekonomski analitičar Faruk Hadžić upozorio: Vlasti moraju zaustaviti divljanje cijena

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nadam se da vlast nece reagovati. To je nadam se nacin da obicni ljudi reaguju.

Aa

Kako ih nije sramota u ovoj sveopstoj krizi dizati cijene a narod ostaje bez posla samo misle ma svoju zaradu licemjeri

Amko

Zatečene cijene..Amko stavi ulje 2.65 da je na akciji, a kao cijena mu je 3 marke..haramlija

De ba

Ovaj lik je malo previse u crnjaku. Znam ja da ako posmatra samo racio da stvari bas ne djeluju previse optimisticne ali treba da shvati da se stvari nekad desavaju nepredvidjeno i da nije sve u domeni razuma. Treba se truditi i upozoravati, ali i shvatiti da postoji Bozija milost i nafaka. Po hadisu , cim smo dozvolili pederima da paradiraju i bolest propagiraju, bilo je za ocekivat da se Rahma dize a bolest dolazi. To je najavljeno u izrekama poslanicke tradicije. Ali dzaba gluhome govoriti. Eh... haj sad paradiraj

Malo sutra.

Teško nama običnim smrtnicima. Kad su izbori, sve obećaju i slažu. A sad na ovakav jad od života, gdje nam se sva ljudska prava uskraćuju, još i nova poskupljenja. Pa gdje ste sad političari, gdje su institucije da to sankcionišu, nema ih, oborili noseve i ćute. Udri po bijedi, uništi ponos smrtniku, iz gladni ga i neka se potroši. A onda na povodac koo cuku i ajmoo. Sram neka vas bude gospodo na vlasti.

/ Najnovije