Ekipa filma "Quo Vadis, Aida?" prošetala crvenim tepihom

1
Radiosarajevo.ba
Ekipa filma "Quo Vadis, Aida?" prošetala crvenim tepihom
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Ekipa filma "Quo Vadis, Aida?" prošetala crvenim tepihom

Ekipa filma Quo Vadis, Aida? večeras je prošetala crvenim tepihom 27. izdanja Sarajevo Film Festivala (SFF) prije projekcije ovog ostvarenja.

Film o genocidu u Srebrenici danas je bio u 13 sati prikazan u Cineplexxu.

Potom slijede projekcije na još četiri festivalske lokacije - u 20:45 počinje prikazivanje filma u Ljetnom kinu Stari Grad, a u 21 sat u Ljetnom kinu "Safet Zajko", Dječijoj kući Novo Sarajevo i MMC - Kinu Ilidža. 

Ekipa filma

Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba: Ekipa filma "Quo Vadis, Aida?" prošetala crvenim tepihom

Podsjetimo da je Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala, pozvao je sve da uživaju u filmovima sljedećih nekoliko dana, dok je predsjedavajući Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda govorio o ogromnom utjecaju koji na turizam i ekonomiju ima Sarajevo Film Festival.

Direktor Sarajevo Film Festivala i načelnik Općine Centar Srđan Mandić potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji kulturno-zabavnog projekta “Festival u Centru” s različitim sadržajem, u Radićevoj ulici koja će za vrijeme Festivala biti zatvorena za promet od 18 sati do 2 sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije