! / Mladi bračni par iz Sarajeva dobio trojke: Sreća i ljepota u domu ponosnih roditelja

12. 06. 2021. u 09:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Načelnik novogradske općine Semir Efendić posjetio je porodicu Bojić - sretne roditelje koji su nedavno dobili trojke.

"Danas smo u njihovom domu posjetili sretne roditelje Mirnesa i Azru Bojić koji su 20. maja ove godine dobili trojke, dva dječaka i jednu djevojčicu.

Teško je opisati sreću i atmosferu ovog doma koji je dobio tri mala nova stanara. Osjećaj je kao da su zauzeli cijeli stan, iako su u svom malom krevetu, ali sama spoznaja da su tu i njih troje ispunjava cijeli taj dom.

Roditelji su zadovoljni i zahvalni stanovnici naše općine koji se ni na šta ne žale. U protekloj i ovoj godini korisnici su zemljišta koje općina besplatno dodjeljuje u svrhu poljoprivredne proizvodnje, i kažu da su radeći u bašti koja im je dodijeljena proizveli i koristili vlastito povrće kroz čitavu zimu.

Zaželjeli smo im dobro zdravlje i svu sreću u odgajanju njihove djece uz nadu da će im ambijent Novog Grada biti lijep i povoljan za sretno i ugodno roditeljstvo kao i djetinstvo njihovim i našim malim herojima koji su na svijet došli u ovim burnim vremenima", poručio je Efendić putem Facebooka.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)