Draganu Bursaću ponovo prijete smrću: Jezive poruke uputio mu i novinar iz Srbije

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Momo

Ušutio se RAK

Habuhabuhabu

Pa zna se kako se tamo postajalo novinarom.

Pehlivan

Onako kako je za neka zanimanja, olakšano dobiti dozvolu za nošenje, oružja, u Bursaćevom slučaju, to bi još trebalo biti lakše. Ljudima za ubistvo sa predumišljajem u našem pravosudnom sistemu, budu izrečene smješno male kazne zatvora, a o samoodbrani da ne govorimo. Sasvim je legitimno smaknuti fašistu, iz druge države, kada ti je ugrožen život.

miki

njihov najznačajniji identitet je hajdučija

?

Moras se moci sa tim nositi. ka Pa sigurno da nije lako biti izdajica svoga naroda Jer ne zeli biti bogonosni orangutan poslije Kosova i pripadnik polupokrstenog divljackog plemena starozavjetna Kanaana koje je bog gromovnik ucinio toboznjim jevrejima 2.0?

Ne, nego jer se otvoreno stavlja na stranu

Jer ne zeli biti bogonosni orangutan poslije Kosova i pripadnik polupokrstenog divljackog plemena starozavjetna Kanaana koje je bog gromovnik ucinio toboznjim jevrejima 2.0? ka ? .............................. tzv. bosnjoooka i njihovih jezivih ideja iz kamenog doba.

Provala

Moras se moci sa tim nositi. ka Pa sigurno da nije lako biti izdajica svoga naroda Kojeg naroda?

Probudi se

.............................. tzv. bosnjoooka i njihovih jezivih ideja iz kamenog doba. ka Ne, nego jer se otvoreno stavlja na stranu Pogladaj ti na kalendar da vidis da je 21 vijek a ne kameno doba. Mi smo dobro se prilagodila 21 vijeku a gdje ste vi, jos u tom kamenom? Bosanac bio i ostace samo ne znam sta ce biti s vama.

Gh

Jbga bursacu, tesko je biti izdajica vlastitog naroda i glavni uvlaci*** plagijatu od naroda.

.

Jbga bursacu, tesko je biti izdajica vlastitog naroda i glavni uvlaci*** plagijatu od naroda. ka Gh Jer ne zeli biti bogonosni orangutan poslije Kosova i pripadnik polupokrstenog divljackog plemena starozavjetna Kanaana koje je bog gromovnik ucinio toboznjim jevrejima 2.0?

hanumu treba prebit

a njega hebat

/ Najnovije