Bursać oštro reagirao na prodaju majica u Beogradu i na internetu o Srebrenici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac 100%

Zalosno sto nema doktora da lijece ljude koji boluju od neizljecive bolesti. Cega se pametni stide pojedinci se time dice.

AB

Srbiju je trebalo davno brutalno kazniti za sve sto je uradila u ratu na Balkanu i sve sto radi danas huskajuci svoj narod na druge narode Balkana , a i ovako je svaki srbin tezak psihicki bolesnik !

Za fundam.

To je samo za Alijine fundamentaliste u islamskoj tvorevini zvanoj federacija BiH, gdje se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koje se spremaju da izvrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

Još

To je samo za Alijine fundamentaliste u islamskoj tvorevini zvanoj federacija BiH, gdje se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koje se spremaju da izvrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka Za fundam.

I još

To je samo za Alijine fundamentaliste u islamskoj tvorevini zvanoj federacija BiH, gdje se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koje se spremaju da izvrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka Za fundam.

Ma nemojte kazti

Baš me čudi to od Bursaća!

BiH

Meni je ustvari najfascinantnije zašto se ljudi ovoliko iščuđavaju bilo čemu od ovih degenerika? Poslije 11541 građanina ubijenog u Sarajevu na pragu XXI stoljeća granatama s brda, mi se nečemu ibretimo? Pa ne očekujete valjda da vam se oni koji su vam pobili sunarodnjake, komšije, braću, očeve, majke i djecu iskreno izvinu i kažu da su pogriješili? Neprijatelji i krvnici ovog naroda su kristalno jasni, svaka nedoumica ili nada da postoji neko ko je normalan u tom degeneričnom nakotu vodi ka ponovnom umiranju i nestajanju, tako je posljednjih 200 godina.... ponavlja se već deseti put, ponoviće se opet.... to svaki građanin Sarajeva i BiH treba da zna!

šta misliti o narodu s ovom tradicijom:

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

??

DIGI, DIGI, DIGI ??????? ... e nema dalje .......

cham

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

sportski komentator

islamiziranim Srbima ce u rusenju Republike Srpske pomoci srpski trabanti kao Bursac, Mektic i sl. kako vas Zivkovic pravi budalama i dalje. zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% za Srbe u BiH - 4 kantona za muslimane u FBiH.

/\

Jednoga dana, a taj će dan sigurno doći, narod i stanovništvo ovog grada će ovim koljačima s brda i ovima koji odobravaju njihova ubistva, protjerivanja i pljačke, deseterostruko vratiti sve što su uradili u ovom posljednjem ratu. To će vjerovatno biti trostruko veći zločin i genocid od ovog već počinjenog, ali ništa na svijetu ne može to zaustaviti. Kao što ne može zaustaviti ni vrijeme. Jadan će biti onaj koji to doživi, a doživjet će ga. Zlo i zulum raditi, a dobru se nadati nikad nije išlo niti ide. Ovakvi kao ovaj bijednik koji odobrava te zločine samo mogu Boga moliti da ne dožive te dane, a oni će sigurno doći! Amin!

11 541

islamiziranim Srbima ce u rusenju Republike Srpske pomoci srpski trabanti kao Bursac, Mektic i sl. kako vas Zivkovic pravi budalama i dalje. zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% za Srbe u BiH - 4 kantona za muslimane u FBiH. ka sportski komentator Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno.

mujo

zalosno i jadno

Sarajlija

To je samo za Alijine fundamentaliste u islamskoj tvorevini zvanoj federacija BiH, gdje se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koje se spremaju da izvrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka Za fundam. -------- Jadan si kad tako misliš ikada se svrstavaš među genocidaše i četnike i opravdavaš klanje i genocid. Stavi se na stranu razuma i budi pravi Srbin a ne ovo što je nastalo i što su maloumne osuđeni zločinci poveli da bi oni svoje lopovluke opravdali, pa to Dodik nastavio. Kako radili, tako vam djeca dočekala. A za tvoje obrazovanje teroristički napadi nemaju veze sa Bošnjacima, adrese su negdje tamo po Aziji i Africi, a možda i Britanji, obrazuj se. Ugledaj se na genijalnog Teslu, naučnik.

Tako je

To je samo za Alijine fundamentaliste u islamskoj tvorevini zvanoj federacija BiH, gdje se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koje se spremaju da izvrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka Za fundam.

/ Najnovije