'Došla k'o na plažu i nemoguće je voljeti': Rječnik u parlamentima u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xyz

treba ih kaznjavati ovo je odvratno

a

Vidi ovom Poturku glooove :-) Konstatacija dostojna njegovog primitivnog intelekta. I ono je zastupnik u Skupštini i kroji nam kapu, je.em te glupavi narode. Nećemo mi nikada na zelenu granu, ne zbog idiota u funkciji političara, nego zbog nas ovakvih.

sparco

Nebranim ovoga gospodina ali gospođa ministarka treba da zna za kodex odijevanja. Kada je znala dobiti takvu funkciju valjda treba da zna kao se prikladno obuci.Doduše male su plate pa jadna mozda nije imala za sako neki.

Pitanje

zastupnicima - da li imate dress code, ili kodeks oblacenja i da li znate sta tamo pise, da lli vas je sve skupa predsjedavajuci ikada podsjetio na isti, i da li je iko ikada prijavio nekoga za nepridrzavanje, imao disciplinsku mjeru opomene i slicno? to je svuda u svijetu norma, a ne izuzetak, pogotovo u organima javne uprave..

Pitanje

zastupnicima - da li imate dress code, ili kodeks oblacenja i da li znate sta tamo pise, da lli vas je sve skupa predsjedavajuci ikada podsjetio na isti, i da li je iko ikada prijavio nekoga za nepridrzavanje, imao disciplinsku mjeru opomene i slicno? to je svuda u svijetu norma, a ne izuzetak, pogotovo u organima javne uprave.. ka Pitanje .. takodje postoji i Kodeks ponasanja i ophodjenja kojeg se moraju pridrzavati svi, i postoje i sankcije, pa ih predsjedavajuci treba iskoristiti. Ako zna.

.

zastupnicima - da li imate dress code, ili kodeks oblacenja i da li znate sta tamo pise, da lli vas je sve skupa predsjedavajuci ikada podsjetio na isti, i da li je iko ikada prijavio nekoga za nepridrzavanje, imao disciplinsku mjeru opomene i slicno? to je svuda u svijetu norma, a ne izuzetak, pogotovo u organima javne uprave.. ka Pitanje Tupavi narod, čas posla mu poturiš najbezvezniju temu za prežvakivanje, a ovamo standard, uslovi života i infrastruktura ko u Africi, sa tendencijom pogoršanja.

Fadil

***

Oglasna ploca

Tamo gdje nema kazne nema ni reda. Kada bi se takav govor sankcionisano izbacivanjem iz stolice sigurno da se vise ne bi dešavalo. Al hajde valjda ce se neko pametan naći za 15 god da uvrsti u zakonski okvir.

Name

Na zalost, nasa zemlja je bogata neartikulisanim seljacinima, a politika je najbolji primjer za to.

/ Najnovije