Srbac / Dobio sina u 80-oj godini, a 38 godina mlađa supruga priželjkuje i kćerku

07. 05. 2018. u 15:52:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Za Ostoju Varčara, poljoprivrednika iz Razboja kod Srpca, godine su samo broj, a u to se uvjerio 1. maja, kada je u osamdesetoj godini života dobio Sina Stefana.

Ostojina supruga Sanja, s kojom ima još dvojicu sinova Milana (21) i Savu (17), mlađa je 38 godina od njega, a kaže da sa suprugom planira i kćerku iduće godine, na šta se Ostoja smiješi, odobravajući njen prijedlog.

“Za ljubav i porodičnu sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoljeli u Sarajevu, poslije izbjeglištva iz Zenice. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao još jedan brak i tri kćerke”, ispričao nam je Ostoja, koji je zakoračio u devetu deceniju života.

On kaže da je Sanju upoznao radeći u kromirištu u okolini Sarajeva, a do tada je bio građevinac u Zenici.

“Stefan me podmladio i mene i naš brak prosvijetlio. Samo želim da bude zdrav, a sreća će svakako doći”, priča Ostoja, hvaleći se svojom vitalnošću.

Sanja kaže da je on dobar i vrijedan, posvećen njoj i deci.

Prinova u porodici Varčar je hit u Lijevče polju. Svi ovu porodicu smatraju vrijednom i uzornom te se nadaju da će mali Stefan imati sretno djetinjstvo. Njima je pomoć potrebna jer žive u teškim uslovima, ali se ipak ne žale, prenosi Blic.rs


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA