Derviš ugostio dobrog fra Mirka Majdanžića: Na iftaru kod brata Salema

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Akademik

Satro se vole, a cim se razidju mrznja se nastavlja. Dosta vise ovih prodavaca magle...

Bosna u srcu

Bravo....ovo je Bosna!

G

Kako

@Ljiljan

Satro se vole, a cim se razidju mrznja se nastavlja. Dosta vise ovih prodavaca magle... ka Akademik Jel to tvoje iskustvo iz dijaspore. Jer kad ideš po socijalu onda se ti tamo lijepo ponašaš poštuješ te radnike koji tu rade a oni su inače kršćani il peder i nesmetati al, kad dobiješ lovu zamakneš iza ćoška e onda im psuješ mater nevjerničku pedofilsku il kažeš da su bolesni(to za pedere)

N

Bosna u srcu, Tvoje divljenje posjete franjevca dervišu je primjetna tvojim komentarom Bravo...ovo je Bosna, e pa vidi sada ovo danas je Hrvatima ili kako bi volite reči Bosanskim Katolicima Cvitana Nedjelja , pa nijedan medij federalni ne spomenu to u svojim informativnim emisijama moj odgovor nažalost ovo je Bosna, drugo u građanskom društvu koje vi prizivati ne postoje derviši, sultni, age vehabije, i šta sve , ti građansko europsko društvo ne prepoznaje te titule i opet ponavljam nažalost ovo je Bosna po modelu muslimanskom

Gost

Ako vam je ovaj "dobar" kakvi su loši? Izbacili ste mi komentar o ubojstvu fojničkih fratara o čemu ovaj lik nikada ne govori.

Gost

Mala je razlika između njih. Zato je i tituliran kao "veliki patriota BiH".

***

***

/ Najnovije