Davor Gjenero: Čović i Milanović žele obnoviti „Švercer Bosnu“!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Marijo Kordic je crna ovca hdz-a, on je COVJEK, posteno i dobro radi svoj posao.. RAZLIKA je vidljiva iz svemira, ON se moze nadat podrsci naroda za razliku od onih lopova koji bi da nas siluju jos desetine godina + da nam ukinu il obezvrijede glas..

Ma nije to

Gospodine milanovic ruski agent zvani stakor i covic multimiljarder postao na svercu i kradji imaju razlicite rszloge osnivanja herceg-bosne.Stakor to radi po naredjenju iz moskve,jer su hranili dok je bio van politike,a novcem su ga doveli na sadasnji polozaj i sto bi nas narod rekao potpisao je ugovor sa vragom i mora ga ispunjavati,a covic svojom pljackom je najbogatiji covjek Balkana i samo reosnivanjem te tvorevine ce ostati i dalje na slobofi,ali ako u ptedsjednistvo udju Komsic,Becirovic i Trivic on ce biti na cistini i vrlo brzo u zatvoru.

Tango

Hrvatska bi prvom mogucom prilikom trebala ugraditi u ustav laksu mogucnost od sadasnje da se ptedsjednik moze maknut sa te pozicije ako dokazano radi protiv drzave u kojoj obnada duznost prrdskednika.milanovic je dokazano stetocina za hrvatsku i to vidi svatko od obicnih gradjana do premjera.Problem je da po sadasnjem ustavu moze biti opozvan uz 2/3 clanova Sabora,ali podguzne muhe most i onaj grbin ne pristaju na njegov opoziv.

A, jerbo sada BiH nije "svercerska"??? AHHAHA, pa uvijek bila i svercerska i fukarska i sitnolopovska, svak ko je ovdje zivio ce to priznat.

A vas "zagrebacki sugovornik" je prodana dusa, njega uvazavate najvise vi Bosnjaci, a u HR ne predstavlja ama bas nista, zato se pokusava i probit na "alternativni nacin" :). Vi Bosnjaci muslimanski nacionalisti (jer mislim da je ogromna vecina OK!!) mozete pjenit koliko hocete, ali graDZansku necete, pa necete imat! :) Kad budete spustili ciljnik na "gradjansku", umjesto sto sada hocete "graDZansku", tad ce i biti gradjanske BiH. GraDZanske vam nece bit nikada. RAZMISLITE, jer vrijeme radi protiv vas na sve nacine! :)

Analiza

Kad citas ove "komentare" pod tekstom uvazenog gospodina Gjenero nije ti potrebno biti psiholog odnosno psihijatar da shvatis koji su komentari od zapadno hercegovackih nacionalista,a koji to nisu.

Liberal

Dodji malo u Bosnu pa za godinu dvije trkeljaj o o onome o čemu pojma nemaš i ne želiš znati. Najlakše je za pare napisat tekst koji nekom pase.

Gost

Milanović je hrvatski čovjek. Ruski čovjek može biti samo Erdogan.

Db

Kad citas ove "komentare" pod tekstom uvazenog gospodina Gjenero nije ti potrebno biti psiholog odnosno psihijatar da shvatis koji su komentari od zapadno hercegovackih nacionalista,a koji to nisu. ka Analiza HAHAHA A PO ČEMU JE UVAŽEN ???PRIČA KAKO TEBI PAŠE,NAPROTIV,FAŠISTA I NACIONALISTA SI TI I TAKVI KAO TI,ETO TEBI KOMŠIC I SAV NAPREDAK SA NJIM

Nikolica s prikolicom

A ti si budala, koja bi bila i loš švercer. :))

/ Najnovije