Danas obilježavanje 80. godišnjice "Igmanskog marša"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alija vam se posrao u zrtve

a sad marsirajte hajvani

MI SMO ZIVI SVJEDOCI

POSTOJE ZIVI SVJEDOCIMI SMO BILI MLADI KAKO STE NAS SIKANIRALI JUGOSLOVENE I MIJESOVITE BRAKOVI VI STE NACIONALISTIMUDZAHEDINI

.

A sta cemo sa onim „partizanima“ sto su 9og januara marsirali u okupiranjoj Banjaluci

@hater

BiH je izašla iz Juge zbog velikosrbskih utjecaja i djela. Nismo htjeli da živimo u fašističkoj diktaturi Miloševića i SPC. Tu antifašističku tradiciju imamo iz davnih doba i zato smo bili i ostali na strani partizana. Pogledakte ko koga slavi i znat ćete ko je na kojoj stran. Ćetnici i ustaše su fašisti a Hrvatska i Srbija slave te ljude.

pokret drugovi

Antifa mora poceti u BiH

Tito

Hej Slaveni, jošte živi Riječ naših djedova Dok za narod srce bije Njihovih sinova Živi, živi duh slavenski Živjet ćeš vjekov’ma Zalud prijeti ponor pakla Zalud vatra groma Stijena puca, dub se lama Zemlja nek se trese Mi stojimo postojano Kano klisurine PROKLET BIO IZDAJICA Svoje domovine! .Jedino Srbi nijesu SFRJ izdali.

dP

A što nisu prenoćili u slobodarskom i antifašističkom Sarajevu ? :D

/ Najnovije