Cijene osnovnih životnih namirnica u Sarajevu dostižu nove rekorde

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve otislo u vraga

Kako je tek u manjim sredinama gdje uopste inspekcine nekontrolisu i nerade.sve zivo dizu,cak i plastiku koja moze stajati godinama,salate,mlijecne proizvode.konzerve su zadni mjesec podigli za 20%.a brasno vise se nepakuje po kulogramu,od 800 grama pa do 500 krama kako koje,al su cijene opet podigli.lopovluk na svakom centimetru drzave.

Puknite jos sankcija Rusiji, da jos poskupi gorivo i prevoz, pa se onda cudite porastu SVIH cijena.

Zivjeli!

Koel

Ma kakva inspekcija i drzava to ne postoji radi ko sta hoce i kako hoce

Haha

Ja sam čuo od više muslimanskih političara da je država Sarajevo najbogatija u “državi”, tako da moram zaključiti da će oni ova poskupljenja lako progutati.

Salih

MA MOZE u BIH sve kad se svaka treca osoba bavi nekom vrstom kriminala a one u vlasti da o njima ne trosimo rijeci o ovoj drzavi niko ne brine i treba je ***

Tatar

Samo završite kad imate ovako divan i vrlo mahnit narod koji vam pušta na volju da radite šta i kako hoćete šuteći i savijajući svoje vratove plašeći se da ne izgube poderanu kožu koja im je još ostala a ne znaju da ni ona ništa ne vrijedi

/ Najnovije