Čekajući vakcine u BiH: U prvoj sedmici marta - dva važna sastanka

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Imamo vlast sposobnu za Sve osim da Sluzi Narodu koji ih je Birao... tako da Narode moj...birajmo ih Opet...pa opet..itd.!!

komunisticko ateisticko masonski mediji u BiH...

Niko nakon montirane "afere" sa respiratorima ne smije vise da rizikuje da nabavlja bilo sta...gorepomenuti bi i od toga napravili"aferu"....a kad vakcine i dodju, mogao bih se opkladiti da ih niko nece zeljeti d aprimi...samo se bez veze diza "hampa"..bas ono sto nasa posrana "opozicija "radiz adnjih 15 godina,izludjuje nas i mladost nam radi takvih odlazi jer misle da nema selamtea. A ima...spasc ce JAKO BRZO maske "cetvorkasa"..za koga rade..ko ih debelo i amsno placa...zassto samo negativa u emdijima..samo polahko...zivi bili pa vidjeli..izdali su do sada Novi Travnik,Veliku Kladiusu,Srebrenicu,Zepce, Mostar...zivi bili pa vidjeli-vidjet ce glupi balyander sta ce mu tek napravitri Kojovic,Niksic i Konakovic...samo laganini...

071

Ovom gore debilnom SDA botu - platićete jako skupu cijenu i za respiratore, i za vakcine, i za ukupno stanje u zdravstvu. Platićete jako, jako skupu cijenu za svu bahatost i destrukciju, primitivizam i krađu zadnjih trideset godina. Gotovo je.

/ Najnovije