Čedo Jovanović: Sarajevo je simbol svega onoga što je meni u životu važno

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aha

Da se neće ,možda, preseliti u taj "lijepi"grad?! Neće, nisu Srbi te sreće!

Pobjegulje godine

A sinovi mu pobjegli da izbjegnu mobilizaciju za potrebe odbrane smederevskog pašaluka ha ha ha.

ka Pobjegulje godine

Pa nisu mu sinovi toliki glupani da na sebe prime terete odgovornosti i saučesništva za napade na katoličku katedralu i džamiju u smederevskom pašaluku.

Pa

Mozda sad i jeste uzimajuci u obzir citav tvoj zivotni opus. A Sarajlije, onih malo, treba zbog toga da se stide.

Sasa

Kad si covjek. Sve naj.

Marko Markovic

Jadni mali Cedica od kako nije dobio dovoljan broj glasova za skupstinu Srbije spreman je na sve.

Roze

Cetnici su roza boje iznutra. To potvrdjuje njihov ratni duhovni vodja, Kachavenda. Nije on jedini pop kod njih koji radi to sto radi.

Roze

Komentar izbrisan - Pravila komentarisanja: Svim korisnicima portala RadioSarajevo.ba strogo je zabranjeno: Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima u tekstu; Iznošenje uvreda, psovki ili vrijeđanje bilo koje osobe ili grupe na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja; Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka.

miki

Pa ako ga posmatramo kao prestonicu laže i paralaže, narko biznisa i parlamentarnog kriminala svakako. Bez obzira što meni jako dragi ljudi žive u tom "simbolu" treba biti pošten i reći šta on zaista predstavlja.

O da

Vama Bošnjacima su dobri i poželjni samo oni Srbi i Hrvati koji pljuju po svom narodu i izvinjavaju vam se i podilaze vam. E, pa džaba vam ti smradovi, jer nama ne trebaju.

/ Najnovije