Buka u saobraćaju: Pitali smo MUP - da li je ijedan vozač u Sarajevu kažnjen zbog bučne vožnje?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kut

Može caja ovo kazniti ali revnosno samo kad snimaju Slučajeve six...

Ne rad

Može caja ovo kazniti ali revnosno samo kad snimaju Slučajeve six... ka Kut Ko fol nije bilo prijavljenih slucajeca. A jel se mora prijaviti brza voznja da oni radar stave ili to urade sami. Takodjer bilo bi zanimljivo pitati ih koliko su kazni izdali zbog ne davanja zmigavca. Ja za 10 minuta kroz grad vidim 100 slucajeva. Pa samo kukaju kako im je plata mala.

Gogo

A da li imaju Pravilnik o mjerenju buke, to je parametar, a ne zakon? Nemaju, jednako kao sto nemaju ni Pravilnik o radaru i lidaru, pa protivzakonito mjere brzinu i kaznjavaju...

samo istina

ne čuje se buka u kladionici

tuner

nije bilo prijava? pa policijo necemo mi raditi vas posao. koji cete nam vi racku onda?

tuner

ne čuje se buka u kladionici ka samo istina Da znam ko si poslao bih ti pice i dorucak kralju!

Police...

...jednostavno ne radi svoj posao. Mozda ih je, kako kazu malo, ali svjedoci smo kako motori i razni prdavi mopedi razvaljuju nepotrebnom bukom.

/ Najnovije