Božo Skopljaković: Čini se sve da bi se zaštitili kriminal i korupcija

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kremljonoga obavjestit

Slazem se sa gornjim,ali tu bi se trebao umjesati gospodin Schmidt te udaljiti iz politickog djelovanja dodika,izetbegovica i covica,a posebno upozorit Zagreb i Beograd da maknu sape sa BiH i to sa naglaskom na kremljenka znanog kao milanovic koji je ruski spijun kodnog naziva stakor.

Juka

Nema potrebe za novim izbornim zakonom imamo stari pa dokle ide.

Županija sb

30 godina su mafijaske sekte na vlasti.to su(hdz i sda) psi ogrijezli u lopovluku.dat cu vam samo jedan sitni primjer koliko daleko ti psi mogu ici.jedan od nacelnika sda psina u sb kantonu,čak uzima meso u jednoj mesnici za svoju fameliju pod kojekakvim izgovorima,feste izleti itd.to ide preko opcinskog racuna.to sva opcina zna,al nemoze tu niko nista poduzeti,zato sto je stvoreno mafijasko vladanje državom,u ovom slucaju opcinom Uskoplje.

OPET

350 000+ GLASOVA ZA KOMŠIĆA! I ZA SVA VREMENA ĆE BITI TAKO!

Ex novinar

Kada konvertiti Zivkovic shvati da my je babo Alija u amanet ostavio samo 23% BiH (tzv fildzan drzavu), a ne cijelu zemlju, svima ce biti bolje.

kinez

JELI TI TO KRIVO STO SE NISI TI NAHAPO PA SAD LAJES.MRS

Name

I vrapcima je jasno da sve dok u vlasti imamo nacionalisticke, pljackaske stranke kao sto su HDZ, SDA i SNSD, ova zemlja ne moze naprijed. Oni moraju biti izbaceni iz vlasti!!!

Banja

Nigde u svetu jedan narod ne bira predstavnika drugom narodu sem u Bosni i to mora da se menja ako se hoće napredovati u EU. Čista logika i.

Ralle

Za ovog ni rodjena žena nije glasala..e ovakve ovaj portal.sa poznatim hrvatomrscem iz G.Vakufa traži da podrze tzv."gradjansku" (islamsku) BiH..da bude drugi Sejdo.

opet

350 000+ GLASOVA ZA KOMŠIĆA! I ZA SVA VREMENA ĆE BITI TAKO!

Guest

Evo odmah za Vas glasati kad u bobu pisete istinu. Zagadjen je prostor u FBiH od kamenjarskog ortodoksnog lopova ciganina. Bosanski katolici rod su omrazeni zbog njega krivoustog.

Name

Nigde u svetu jedan narod ne bira predstavnika drugom narodu sem u Bosni i to mora da se menja ako se hoće napredovati u EU. Čista logika i. ka Banja Takodje, nigdje u normalnom svijetu, se ne mijenja izborni zakon samo zato sto je pobijedio neko drugi. Dok je to smece od covjeka pobjedjivalo, zakon je valjao, ali neko je indijancima rekao da to nije ok i oni povjerovali. Gdje je indijancima logika??

Gost

Jasno je njima da ozbiljno približavanje EU za njih znači prdekana. Svu trojicu!

Gradjani BiH dobro razmislite

Ova stranka ima glas od bosnjaka na iducim izborima! Da se nacionalisti, fasista i psihopata Covic skine sa grbace hrvatskog naroda u BiH, da se posalje na dugotrajni odmor u 4 m2, te da ova drzava i svi njeni narodi konacno prodisu! Svi bi na iducim izborima trebali glasati za ovu stranku samo da se Covic i njegova ekipa vise otjera sa politicke scene u BiH!

/ Najnovije