Bošnjačke carske regimente: Najodlikovaniji vojnici Monarhije

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Geni

brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/

Krajisnik

Eto imamo i mi fašiste među precima. Fašiste, koljače a prije svega ulizice.

Munja

Bosnje vazda sluge bili, tudjina za gospodara dvorili kako tada tako i danas.Vazda iz tudjeg prkna virili.PLJUC!!!!!

Komentar

Zato smo sada pred vratima EU Nikada vise !NIKAD !! ! TO JE BILA GRESKA u dva svjetska rata !!!!! Recite svojoj djeci da nikada ne ratuju na strani germanskog naroda TACKA

Plavi

A napišite nešto i o 2. sv. ratu. Za koga su tad “bošnjaci” ratovali..

P

>>Zato smo sada pred vratima EU Nikada vise !NIKAD !! ! TO JE BILA GRESKA u dva svjetska rata !!!!! Recite svojoj djeci da nikada ne ratuju na strani germanskog naroda TACKA ka Komentar<< Jok eto nego na strani turskog naroda. Niko nas nije nahandrio kao Turci, a i sada nas kao "jako vole i pomažu". Evo baš na TV u sred Sa, bez ikakvog posebnog razloga zastava BiH i Turske. I to je valjda ta razlika u odnosu na pristajanje uz germanske narode, ili "samostalnost".

Prva poslanica soluncima 2:13 - krscanski antisemitizam

>>Eto imamo i mi fašiste među precima. Fašiste, koljače a prije svega ulizice. ka Krajisnik<< Zato, eto, i mi bez prestanka zahvaljujemo Bogu što ste, kad od nas primiste riječ poruke Božje, primili ne riječ ljudsku, nego kakva uistinu jest, riječ Božju koja i djeluje u vama, vjernicima. Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev.

@Brato

A da i u domombranima

Krajina

Vučićeva tvornica botova radi neumorno. Ordiniaju na svm stranicama sa zadatkom da širenjem neistina spamaju sve afirmativne tekstove o Bosni i Bošnjacima i nametnu narativ iz velikosrbijanske mitologije zasnovane na falsifikovanju istorijskih činjenica.

Bazooka

Poslusajte na youtube pjesmu iz ovog teksta; Marsirala, marsirala prva regimenta . Snimak je iz 1916 . Nista tu ne bi bilo cudno da srbijanski saradnici nacisticke Njemacke pod vodjstvom cetnika Mihajlovica nisu istu pjesmu ukrali i prepravili u marsirala, marsirala kralja Petra garda. Laz i falsifikovanje im je narodna tradicija.

Šnjoki

nema ni banove ni kraljeve. Možda sultane begove paše...

/ Najnovije