Na setu / Zavirite na snimanje: BH Telecom i Nogometna reprezentacija BiH u novom videu

24. 05. 2018. u 13:37:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 290

Dva uspješna bh. brenda - kompanija BH Telecom i Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine završili su snimanje novog video spota koji bi uskoro trebao biti  predstavljen u narednih mjesec dana.

Snimanje se odvijalo u dvorani Mirza Delibašić u Kulturno-sportskom centru Skenderija, gdje je formiran pravi fimski studio i postavljena scenografija sa tunelom kojim igrači ulaze na stadion. Mnogobrojna ekipa ispred i iza kamere pokazala je dobru uigranost, a prema riječima glasnogovornice BH Telecoma Nađe Lutvikadić-Fočo, snimanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi.

"Kompanija BH Telecom i Nogometna reprezentacija BiH imaju dugogodišnju saradnju, a danas smo je uspješno nastavili snimanjem novog spota koji će uskoro biti prezentiran javnosti kao i naša nova usluga. Naša saradnja sa sportskim kolektivima u BiH je upravo ono što nas izdvaja od ostalih te ćemo i u budućnosti sarađivati uspješno. Snimanje je završeno danas, a svi su bili itekako raspoloženi", izjavila je Lutvikadić-Fočo za Radiosarajevo.ba.

Glavni protagonisti ovog obećavajućeg videa su  Robert Prosinečki, Miralem Pjanić i drugi reprezentativci, ali i mali fudbaleri i fudbalerke. Produkciju i režiju potpisuje iskusni i  međunarodno priznati  kreativni tim agencije Fabrika Sarajevo.

I trener naših nogometnih Zmajeva Robert Prosinečki je zadovoljan snimanjem na kojem je, kako kaže, vladala odlična atmosfera. Ističe kako su BH Telecom, Nogometna reprezentacija BiH i  agencija Fabrika idealno uklopili energije i napravili kvalitetno snimanje s pozitivnom snagom i dobrom pričom na kraju.

Zavirite na snimanje, pogledajte fotografije i video isječke koje smo zabilježili. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA