Bh. gazela na Koridoru Vc iznad Počitelja: Most koji bi trebao spojiti BiH sa sedam europskih država

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolan doktor građevinskih znanosti!

i MOSTARSKI sveucilisni profesor!! :))

Onao od oka

Most koji bi trebao spojiti BiH sa sedam europskih država HA HA HA HA HA Koje godine? 2025 Hidžretske. Ne znam kako Vas nije sramota.

Guest

ŽIVOTNO DJELO GENERACIJE Kaže dido unuku na otvaranju 2040.g: ovdje sam počeo i završio radni staž!

Neko iz mase

Kažete "most koji bi trebao spojiti sa sedam europskih država" kao da već nismo i spojeni iu Europi. Nebi da smo u Kongu.

R BiH

Masala masala BiH je vazda bila ponosna svojim mostovima !!!Bogu hvala evo ga jos jedan …

/ Najnovije