Dejan Kožul o atacima na glumicu: Tvrde da im je Milena s "Aidom" zabila nož u leđa

19
Radiosarajevo.ba
Dejan Kožul o atacima na glumicu: Tvrde da im je Milena s "Aidom" zabila nož u leđa
FOTO: Arhiv / Dejan Kožul / Milena Radulović

Piše: Radiosarajevo.ba

Poznati beogradski novinar Dejan Kožul, našoj javnosti poznat kao dopisnik Federalne televizije (FTV), reagirao je na salvu napada na glumicu Milenu Radulović nakon što je otvoreno podržala film "Quo vadis, Aida" rediteljice Jasmile Žbanić.

Radulović je preko društvenih mreža podijelila fotku na Instagram storiju i po svemu sudeći nije očekivala ono što je uslijedilo.

"Ne fokusirajte se samo na negiranje genocida, već na Milenu. Žele da kažu da je iza nje stala čitava Srbija dajući joj podršku u slučaju sa Miroslavom Aleksićem, a ona im sad zabija nož u leđa. To govori koliko je ta bila iskrena podrška. Boli Srbiju k..., baš kao za genocid", napisao je Kožul na Twitteru.

Podsjetimo, toliko se daleko otišlo u napadima na Radulović da tviteraši zahtijevaju od poznate glumice da se "izvini cijelom srpskom narodu", jer je ona dobila punu podršku kada joj je bila potrebna povodom slučaja sa profesorom glume Miroslavom Mikom Aleksićem, a sada umjesto da bojkotuje "Quo Vadis, Aida" jer "Dara iz Jasenovca" nije dobila svoju nominaciju, ona podržava bosanskog kandidata za Oskara, piše Noizz.

U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srbijanska glumca: Boris Isaković i Jasna Đuričić.

"Milena ima svako pravo da podrži njih dvoje ako to želi, a ljudi bi mogli da se okrenu nekim manje sumanutim prepirkama od toga zašto je neko okačio nešto na Instagram stori - toliko suludo da nema dalje", napisao je portal Noizz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (19)

/ Povezano

/ Najnovije