Gradonačelnica Sarajeva Benjamina uputila čestitku povodom ramazana

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Ja sam ja benjamina, prezivam se karić ;)

miki

Sluuužila sam stari kadar, artiljerija ;)

LIJEPO OD NEBOSNJAKINJE....

ZALOSNO KAKVA NAM JE OMLADINA I KAKO SE LAHKO ODRICE SVOJE VJERE , ZA KOJU SE TOLIKO KRVI PROLILO.KOLJU ANS SVAKIH 50 GODINA I SVE NAM MANJE MEJSTA OSTAJE A ONI-I DALJE "BRATSTVOJEDINSTVENI"..ODRECI SE SVOJE VJERE, NACIJE, DRZAVE....TO MOZE SAMO BOSNJO:(

Carsija zna

Vracaju se dugovi brata "Barometra" za glasove čaršije. Ona je kandidat istih onih koji su izabrali Skaku prije 4 godine, sad preko SDP Čengića i SDA Zahiragića (kućnog prijatelja). Čudan multietnički background, od oca Hasana i majke Nermine. Zato su sklonili Bogića, a sada i bilo kojeg Srbina iz rukovodstva grada. Čekamo da počne vraćati bratove dugove Niski i ostalima iz optužnice 2011 godine, kada je buraz jedini nekko oslobođen a ostali osuđeni. Tad su vladali skupa SDP i SDA. Kao i danas.

Čaršija zna

Zato se u prvi plan stavlja i stalno naglašava njeno djevojačko prezime Londrc jer ne zvuči kao muslimansko (iako zapravo jeste), jer šta znaju levati. Čak i Zahiragic u svom postu tako piše. Zašto se to toliko naglašava ako nije u pitanju lažno izjašnjavanje. Članica VKBI (Vijeća kongresa bošnjačkih intelektualaca) kao lažni multietnički kandidat "Trojke" a ustvari "Petorke" (Trojka + SDA + Hadzibajric).

miki

Mali je to grad za višestranačje i o kakvim se uopšte Srbima tu može raditi? Ko pođoni obraz i prdi u istu tikvu sa SDA fašistima taj se više čovekom pre svega ne može nazvati ;)

KATASTROFALNA GRESKA...

Vracaju se dugovi brata "Barometra" za glasove čaršije. Ona je kandidat istih onih koji su izabrali Skaku prije 4 godine, sad preko SDP Čengića i SDA Zahiragića (kućnog prijatelja). Čudan multietnički background, od oca Hasana i majke Nermine. Zato su sklonili Bogića, a sada i bilo kojeg Srbina iz rukovodstva grada. Čekamo da počne vraćati bratove dugove Niski i ostalima iz optužnice 2011 godine, kada je buraz jedini nekko oslobođen a ostali osuđeni. Tad su vladali skupa SDP i SDA. Kao i danas. ka Carsija zna SDA sa SDP?De ba..ne da carsija zna vec CIJELA DRZAVA ba zna da je to sve odradiO SDP, zato se mala dala onako lahko kaparisati na svoj 18-i rodjendan...

!!!

HVALA BENJAMINI...MLADOJ, LIJEPOJ, A PRIJE SVEGA PAMETNOJ, SKOLOVANOJ INTELIGENTNOJ DAMI- GRADONACELNICI GRADA SARAJEVA!

za Caps Lock botinu

ZALOSNO KAKVA NAM JE OMLADINA I KAKO SE LAHKO ODRICE SVOJE VJERE , ZA KOJU SE TOLIKO KRVI PROLILO.KOLJU ANS SVAKIH 50 GODINA I SVE NAM MANJE MEJSTA OSTAJE A ONI-I DALJE "BRATSTVOJEDINSTVENI"..ODRECI SE SVOJE VJERE, NACIJE, DRZAVE....TO MOZE SAMO BOSNJO:( ka LIJEPO OD NEBOSNJAKINJE.... Duso draga, da si pazio na casovima znao bi da se cijeli svijet "kolje" svakih 50 godina,a da je to "bratstvo i jedinstvo" zasluzno da danas imas kakvu takvu drzavu. Nije dovoljno ubaciti samo h u svaku drugu rijec da budes rodoljub, procitaj nesto.

/ Najnovije