Bećirović: Kakvu ulogu ima albanska mafija u dolasku Milanovića na čelo Hrvatske

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

A jeko ovaj masni na slici što se potpisuje kao doktor ?

Jose

@dp i igrokaz: Ko vam je kriv kad ste glupsoni.

Jedeš hrvatsku

Najgora zemlja EU pa im Mala srbija im bježi 30 godina.

Black

Nema sukoba, Milanovic ce svakako dobiti po ruci. Na zalost, to bi mogli osjetiti gradjani Hrvatske.

@Brato

Ma on od njih traži kooljaače

Dudek Krivousti Njofra

Da se ne ZABORAVI SREBRENICA JE ZAJEDNIČKI SH ZLOCIN SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991

Aas

A jeko ovaj masni na slici što se potpisuje kao doktor ? ka dP GLUPERDO OD KOMENTATORA I KOMENTARA. HAJVANU ROGATI.

Krticnjak

Milanovic je ruska krtica u hrvatskoj i sve sto govori i radi je dirigirano iz ruske ambasade.Za vrijeme nakon sto je izgubio izbore od Plenkovica,milanovic je bio na jaslama rusije,a jos kao premjer je otpustio dva sdp-ovca u luci Ploce i omogućio rusima da postanu vlasnici te luke.

Gost

Tipicni placeni clanak nekog kvazi intelektualca kojim se diskredituju svi koji ne misle kao Sarajevo. Evo ti odmah druge analize. Izetbegovic je Iranski covjek ciji zadatak je instalirati ISIL kapacitete u BiH nakon sto je ocisti od Hriscana. Iz BiH ce krenuti Dzihad protiv Evrope i sve to se radi novcem iz Arapskih zemalja koje se pretvaraju da su u medjusobnom sukobu a zapravo rade na cilju iz 10 vijeka…da Islam vlada Evropom. Ova moja analiza je tacnija od tvoje.

dP

ka Aas<< A ko tebi drma kavez ? :))))

Uki

Bosna nece dugo i to je činjenica niko ne voli ovakvu bih nek se raspada ko ga je…. Nema tu države

Nikolica s prikolicom

U svakom slučaju trebauzetiu obzirdasuhrvatski hoteli zimi zatvoreni, a ljetisluže turistima za odmor i uživanje.

Nikolica s prikolicom

KojianalitiĆar...ne idemu poso više, jer nema konzumenata. :))

Duduk

Da se ne ZABORAVI SREBRENICA JE ZAJEDNIČKI SH ZLOCIN SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991 ka Dudek Krivousti Njofra A evo i komandata duduk krivožvalje a poznat je i kao šef on jevodio specijalnu jedinice TNT on puno zna

@ dP

A jeko ovaj masni na slici što se potpisuje kao doktor ? ka dP ......... pice u clanku - to je direktor Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES) Ljubljana, prof. dr. Zijad Bećirović... mozda da nesto i procitas, osim sto samo gledas slike, ne?

@ dP

A jeko ovaj masni na slici što se potpisuje kao doktor ? ka dP ......... pice u clanku - to je direktor Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES) Ljubljana, prof. dr. Zijad Bećirović... mozda da nesto i procitas, osim sto samo gledas slike, ne?

/ Najnovije