Bećirović: Ako želi gašenje OHR-a, neka međunarodna zajednica vrati Republiku BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR

i treba da ode a trebao je jos i davnih dana , ali samo u paketu sa gospodom Dodik, Covic i Izedbegpvic zajedno sa svojim strankama.

Kokolo

Svaka Cast decko!

Ih

Doktor Penis Bećirević. DOKTOR! Šala nije!Rinaka od ovce. Al za RBiH je u pravu ...

Halo

@OHR, Pa ko će ti ostati, jado! Možda, ti?!

Ma bravo

Konačno nešto pametno i id njega da čujemo!

No

Bošnje bi da stranci ostanu ovdje vječno, i da rade ono što im oni kažu!

@Halo

Naravno, jado...i svi oni koji razmisljaju drugacije za razliku od ovih gore navedenih.!! Smrt Fasizmu.!!

Real

@Halo, Hahahaha, ti nisi realista. To vrijeme je davno prošlo! Nema ga. Nažalost, ali tako je! Ovo što imamo je realnost. I to je to.

Republika Firaunija

NATO bombice na tariguzijske glavice

Republika Firaunija

Na zastavi četri slova prava – Samo Selidba Srbina Spašava!

CCCC

Na zastavi četri slova prava – Samo Selidba Srbina Spašava!

Mostar

BiH je propala drzava

vb

BiH je propala drzava ka Mostar Tako je! Al zato su entitet rs i imaginarna herceg bosna priznate i stabilne države! Obećane zemlje!

dP

26 godina pecate zlaznu ribicu i nikako da je upecate. Bolje pređi na muzićke želje, to ti je krajnji domet u razmišljanju.

magacioner

moj Denise, kako ce ti dati Republiku BiH kad vas je Alija u Dejtonu strpao u 4 kantona? pa koji to madzionicar moze da prepravi pa da vi muslimani preko noci zauzmete cijelu BiH? godinama kontam da nesto nije uredu sa konvertition Zivkovicem, ali mislim da nije jedini u prizivanju nemoguceg. bolje vam je poklopite se usima dok i ta 4 kantona niste izgubili. zivio Mostar stolni grad Hrvata u BiH!

Aj

Nemoj chime tako, i srbi su ti pravili i unosili duh u grad u kojem ti zivis papcino jedna, a duha vise nema osim seljaxkog, a i bolan preci su ti pravoslavni, nemoj tako.

Haha

Prepale se bošnje da će biti oduvani od Srba i Hrvata kad stranci odu. Ko će im onda čuvati leđa!

/ Najnovije