ALTA Shopping Center 6. rođendan slavi uz magične note Sarajevske filharmonije

Radiosarajevo.ba
ALTA Shopping Center 6. rođendan slavi uz magične note Sarajevske filharmonije
Sarajevska filharmonija će u petak, 16. decembra, prirediti koncert za pamćenje u okviru proslave 6. rođendana ALTA Shopping Centra.

Tim povodom, na pravom mjestu u ALTA SC-u će svi posjetioci pored magičnih nota eminentnih sarajevskih muzičara, imati priliku i da kupuju uz odlične popuste, druženje i zabavu.

Sarajevska filharmonija predstavlja jedan od stubova muzičke kulture u Bosni i Hercegovini koja je tokom više decenija postojanja njegovala prave muzičke vrijednosti i zagovarala ljubav prema klasičnim notama kod najšire populacije.

Ovim koncertom, ne samo da želi da napravi najbolju rođendansku proslavu u ALTA Shopping Centru, koja će se dugo pamtiti i prepričavati, već i da pruži svojevrsnu odu praznicima koji su pred nama. Orkestar će predvoditi maestra Samra Gulamović.

Koncert počinje u 19 sati i ulaz je besplatan.

Alta Shopping Centar smješten je u srcu Sarajeva, i ne samo da pruža jedinstven doživljaj kupovine nego predstavlja i savršen izgovor da u njemu provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije