Akcija Pomozi.ba i poziv građanima: "Idemo pomoći onima koji se bore protiv ovog zla"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Musk

E tugo moja! Humanitarna organizacija kupuje boce sa kisikom a država ni k** ne mrda! U svakom slučaju divan gest i hvala vam!

.

Ako ne stignu VAKCINE nema tih aparata koji će nam pomoći. Ne možeš roditi ni doktora ni sestru. A oni su ljudi, i mogu samo ono što je fizički moguće. Ovo je logična posljedica nedostatka vakcina i ukidanja svih mjera. Uzgajali ste koronu. Mjesecima. Rezultat: pune mrtvačnice.

Sarajevo

Radio Sarajevo bi imalo više uspjeha ako bi se i smao bavilo podjelom paketa, kurbanskog mesa, sakupljanjem para za liječenje, gradnjom kuća sirotinji, organizovanjem umre i hadža, misioniranjem (dawom), istjerivanjem džina iz ljudi i mobitela, umjesto da o istima izvještava.

/ Najnovije