30 godina od pogibije Vinka Šamarlića: Dan kada je Zmaj od Bosne ušao u legendu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Svaka cast svim ljudima bez obzira na vjeru i naciju a koji su branili drzavu od orka i agresora zlocinaca. Takva nam bih treba.

miki

Svaka cast svim ljudima bez obzira na vjeru i naciju a koji su branili drzavu od orka i agresora zlocinaca. Takva nam bih treba. ka N Da je zaista takvu zelite ne bi se odvajali od Jugoslavije

BiH

Svaka cast svim ljudima bez obzira na vjeru i naciju a koji su branili drzavu od orka i agresora zlocinaca. Takva nam bih treba. ka N Da je zaista takvu zelite ne bi se odvajali od Jugoslavije ka miki<< ***** Jugoslavije iz koje su se VEĆ bili odvojile Slovenija i Hrvatska? Sa Slobodanom Miloševoćem na čelu? Pa koja je ti bila „Jugoslavija“??? I u kojoj to ti dimenziji realnosti živiš, degenu lažovski? Koja misliš slagati s tom šupljom? Možda misliš „Srboslavije“? Takvu Jugoslaviju niko nije želio, a dobro znamo zašto, svi!

za miki

Svaka cast svim ljudima bez obzira na vjeru i naciju a koji su branili drzavu od orka i agresora zlocinaca. Takva nam bih treba. ka N Da je zaista takvu zelite ne bi se odvajali od Jugoslavije ka miki<< Pa Jugoslaviju ste vi rasturili jer ste bili ugrozeni je rst eprokuzeni kao ljencuge, izrabljivaliste ostalo pucanstvo svojim lazima i lopovlucima. Trebalo je raditi ali vi niste navikli na to. Zato ste ismijavali druge tako sto ste svoje mane pripisivali drugima. Rat ste zapoceli u svakoj ex Republici, sa zlodjelima koji su tipicni barbarima. Srbija rata nije vidjela na svojoj teritoriji a nije se uspjela razviti je nema ko da radi, samo sjedite i pijete brlju u guslice i mastate sta ste trebali imati i biti.

hrkljus za mikija

Ne rise! Znas li koja je prva od 6 republika vec ´89 donijela promjenu republickog ustava i prakticno izasla iz sastava SFRJ? Znas li koja je republika izvrsila upad u monetarni sistem rahmetli drzave i maznula 1,4 milijarde dolara?

Dudek Krivousti Njofra

Proglasiti Zmaja Vinka,NARODNIM HEROJEM,MIHAJLA PETROVICA I JOS NEKE NEBOSNJAKE

Miki

>>Ne rise! Znas li koja je prva od 6 republika vec ´89 donijela promjenu republickog ustava i prakticno izasla iz sastava SFRJ? Znas li koja je republika izvrsila upad u monetarni sistem rahmetli drzave i maznula 1,4 milijarde dolara? ka hrkljus za mikija<< Furdo fasirana i novokomponovana,htjeli ste islamsku drzavu vidjeni alijinom deklaracijom i dobiste 24% rezervata budalo.

hrkljus za Mikija

Nemas odgovore na pitanja... Evo ti jos jedno: cijim glasovima je Alija Izetbegovic, umjesto Fikreta Abdica koji je dobio vise glasova, izabran u predsjednistvo BiH?

/ Najnovije