UŽIVO | Volim da se ne bojim: Završena Peta Povorka ponosa u Sarajevu

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Sjecam se onog

***

***

***

***

***

Ovi

Sad uzicku republiku hoce

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Role

***

***

***

Malo prije

Sam proso i vidio fahru kako mase sa trobojkom Ovi sto lazu da ih ne pozdravljaju lazu

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Bake

Predivno

***

***

Užas

Na kliksu novinar postavio 86 fotografija događaja. Ovo je prešlo sve granice normalnog novinarstva i zloupotreba medijskog prostora. Plakati na Narodnom pozorištu i drugdje su nemoralni jer nam djeca sve to gledaju a znaju staviti filtere na neke kao bezobrazne riječi na portalima. Pa i filmovi kad se puštaju zna se od koliko godina se mogu gledati.

tuner

zasto sada ovi koji njeguju prirodne odnose ne bi napravili paradu koju bi nazvali Parada pravog ponosa

Zvaljo

Ovo iz godine u godinu sve vise postaje parada ambasadora zapadnih zemalja i političkih populista koji pokušavaju da im se dodvore. Gey-eve više niko ne sljivi jarane..

Derim

LIjepe rijeli su ukras

/ Najnovije