'Rod da prostiš': U Sarajevu otvorena Kvirhana, podršku pružila i Duška Jurišić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Леми

***

Ne pijem dok Paja vozi

У Сарајкасаби епицентар педерлука! Све пакаш ефендија један до другог. ka Леми A znači da dolaziš jer je za tebe Sarajevo postao raj

Covjek koji zna

Bili smo od vajkad napredno i otvoreno drustvo i tako treba da i ostane ….

Ljiljan***

Bili smo od vajkad napredno i otvoreno drustvo i tako treba da i ostane …. ka Covjek koji zna A JOŠ KADA SE UDARI ĐIKANIMA ZABRANA ULASKA U ŠEHER??!!!!

Bosanac

Seher pun srba a dodo laje da nema srbendi u Seheru

Error

Zaista ne znam šta naša vrla vlast doručkuje ujutro i čime se inače hrani koju vrstu droga koristi .samo vjerrujem da OBOZAVA ruku koja je hrani jednako kao i mediji a praviti šegu i igrati se sa drzavom za rad sake dolara je zlocin.Nesto sto nema veze sa IDENTITETOM cijele zemlje drzave zelite involvirati i unjeti u kulturu i tradiciju.pa fuj.odvratno i ogavno.ovako manipulisati historijom i trpati NACIJU u to svoje propagiranje americkog smeca.dno ste dna.odakle vam pravo da svo građanstvo ovoe zemlje gurate u to smece???? SRAM VAS BILO.

NE, necete proci!!!!

Ovdje se ZNA ko je kojeg roda. To sranje od price je unistilo hiljade mladih zivota u usa, kanadi, uk..itd. Ovdje NECETE TO SRANJE prodati, po bilo koju cijenu!!! Branicemo buducnost svim sredstvima!!!

/ Najnovije