Valentin Inzko za Radiosarajevo.ba nakon ostavke: Svjež vjetar je neophodan

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Donesi zakon o negiranju genocida, jade jadni!!!

Dnevni red

STO NAM GA VALENTIN SLOŽI ZA KRAJ

Mostar

Iza prdeza je neophodan svjez vjetar. Ti si bio muslimanski placenik idi u 3 pm

Najzad ode do Kurza

pustio ga imaj derpe, iz staba kod tehnicke, niz Drinu

Role

Iza prdeza je neophodan svjez vjetar. Ti si bio muslimanski placenik idi u 3 pm ka Mostar Za sve su uvijek krivi drugi. Evo prilike da možda jednom potražite uzrok vlastite nesreće i mržnje prema drugima među sobom?

registriran

Nadam se da ces ispuniti obecanje. O negiranju genocida. Time nebi otisao podvijenog repa. ODLUCI SE.

senad

Zabrinuti kukavica

Guest

obicna ubleha koja se ovdje obogatila primajuci ogromnu platu

Svjez vjetar

Naravno da je potreban svjez vjetar, odnosno neko ko ce obavljati posao za koji je masno placen, a ne neki dedica sto vonja, obilazi sajmove i uvijek je samo zabrinut. Idi u Austriju i budi zabrinut koliko hoces, pusti druge da rade ono sto ti nisi!!

Mirko S.Kojotovski

Bio je suviše mekan sa kriminalcima ali ima još malo vremena da do 1.08 nešto učini prije odlaska iako ne znam dali mu to bonske ovlasti dozvoljavaju i ako prije odlaska ne ode na godišnji odmor koji nije koristio ove a ni prošle godine.

/ Najnovije