Svi hoće Nikolu Teslu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Hrvati se isto kao i bosnje kite tudjim, srpskim perjem, pa bi sada htjeli ovog dokazanog i deklarisanog srpskog genija da posthumno proglase hrvatom, a dok je bio ziv u americi oni mu u njihovoj lijepoj ndh pobili svu familiju i rodbinu. Da nije otisao u ameriku i njega bi ubili. Toliko o hrvatima.

Sto pod sto

U tekstu pola ekavice pola ijekavice. Ako ste prepisivali sa srpskih portala onda je normalno da se Tesla izjašnjavao kao Srbin. Na hrvatskim portalima se izjašnjavao da je Hrvat a u stvari pred kraj života je primio islam i izjašnjavao se kao Amerikanac ,Musliman.

kinez

ZA SRPSKOG GLUPKA Gh,KOJI SRPSKI GENIJE?? NEMA VEZE SA SRBIJO NITI JE RODJEN U SRBIJI.MOZE JEDINO BITI PRAOSLAVAC KOJI JE RODJEN U HRVACKOJ.A NAJVISE JE PRAOSLAVAC KOJI JE U AMERICI POSTIGAO SVE ZA CITAV SVIJET.DA NIJE TAMO OTISAO BIO BI NIKO I NISTA PREMA TOME SVE ZASLUGE IMA AMERIKA A NE HRVACKA A POGOTOVOO NE SRBIJA.SAMO SE VI SRBI KI***E TUDJIM PERIJEM! ! ! !

Gost Radio Sarajeva

Tesla se rodio u Austrugarskoj. Kad je došao u Ameriku imao je austrougarski pasoš. Znači samo se nameće da je Tesla bio Austro-Ugarin.

Haha

Kinez je neko glupo dijete koje ne zna razliku izmedju vjerske i nacionalne pripadnosti. Mrs u skolu, pa kad naucis razliku onda cemo raspravljati.

@kinez i gost radiosarajevo

Nije bitno u kojoj je drzavi neko rodjen vec kojem narodu pripada. Ako je nijemac rodjen u bilo kojoj zemlji on je i dalje nijemac porijeklom kao oni u juznoj africi, dakle etnicki nijemac, jer su mu roditelji nijemci i prezime mu je njemacko, nije sigurno postao afrikanac tj. crnac. Tako je i tesla etnicki srbin jer su mu oboje roditelja srbi i ima srpsko prezime i nije bitno u kojoj zemlji je rodjen on ce uvijek biti srbin, jer drzave nastaju i nestaju, a narodi ostaju.

Za kineza

Nisi odgovorio, sto ste tesli pobili svu familiju u lici u 2.svjet.ratu, ako nije bio srbin, ako je bio vas hrvat? I njega bi ubili da nije bio tada u americi i sad bi da ga svojatate. Fino je ducic rekao: "vi hrvati ste najhrabriji, ne zato sto se nicega ne bojite, vec zato sto se nicega ne stidite". Dijete neobrazovano, ne znas razliku izmedju vjerske i nacionalne pripadnosti, pa si i ti pokatoliceni srbin koji brije da je hrvat, kao i otac vase kvazinacije ante starcevic, koji je srbin sa krizom identiteta i kojem su oba roditelja bili srbi, pa kako onda on moze biti hrvat?! Reci mi svoje prezime pa cu ti reci od kojih srba vodis porijeklo i koja ti je bila srpska slava, haj ako smijes. Teslina oba roditelja bili srbi, srpsko mu prezime, a i sam edison je rekao da je tesla srbin. Osim toga, teslin otac je bio pop spc-a i porodican covjek, a vasim popovima je zabranjeno da imaju sex i da se zene, osim kad siluju djecicu i casne sestre po vatikanu, zato suti i poklopi se wannabe hrvatu. Uostalom, ako si pravi hrvat kao sto tvrdis onda ces mi odgovoriti na cakavici, jer je to jedini pravi hrvatski dijalekt, a stokavica kojom vi govorite u hrvatskoj je iskljucivo srpska. To je jos jedan dokaz da ste pokatoliceni srbi. Srpska vam imena, srpska vam prezimena, srpski vam jezik, a vi brijete da ste hrvati samo zato sto ste pokatoliceni. Znaci ako postanes budista onda automatski postajes i indijac, eto koliko vam je glupa logika. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

/ Najnovije