Sakib Kopić: Šta radnici slave?! Što je ulje 6 KM?! Bez ulice - nema boljitka!

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Moj Sakibe, ti si pravi covjek! Vidi ti se na rijecima, vidi ti se i na faci! Sve ovo sto ti velis, isto mislim i ja! Bog nek te cuva moj Sakibe!

Stari pohabani komunjara

Kako ej samo GLUP...ocit primejr glasaca SDP ili NiPa.Nista ne valja, Sve crno itd. Pa ulje je svugdje u svijetu i do deset EURA a ne 6 maraka.Benzin/nafta je SVUGDJE u svijetu trostruko skuplji nego u BiH. Skupo jeste, to niko ne spori ali moraju li komunjare samo da kukaju, evo ima 30 godina u svojim zalopoljkama za Srboslavijom, Tiitom i JNA, koji su nam POBILI NAROD i izvrsili genocid-njima je opet i dalje zvjezda petokraka vodilja kroz zivot??!!!Njima nista be valja i samo bi se bunili. A u Tiitin vakat nisu smjeli PISNUTI jer se za strajk islo na Goli Otok, plate nisu placane u valuti vec u TACKICAMA i to se smjelo i moglo kupovati izricito u onim prodavnicama koje su DRUGOVI odredili.Ali tada nije bilo interneta a danas moze svaka isfrustrirana naivna neradnicka budala da napise sta zeli.

registriran

Bravo Sakibe. Samo guraj. A ovim botovima sda .ebem .ater. Vise puta.

BiH

Kako ej samo GLUP...ocit primejr glasaca SDP ili NiPa.Nista ne valja, Sve crno itd. Pa ulje je svugdje u svijetu i do deset EURA a ne 6 maraka.Benzin/nafta je SVUGDJE u svijetu trostruko skuplji nego u BiH. Skupo jeste, to niko ne spori ali moraju li komunjare samo da kukaju, evo ima 30 godina u svojim zalopoljkama za Srboslavijom, Tiitom i JNA, koji su nam POBILI NAROD i izvrsili genocid-njima je opet i dalje zvjezda petokraka vodilja kroz zivot??!!!Njima nista be valja i samo bi se bunili. A u Tiitin vakat nisu smjeli PISNUTI jer se za strajk islo na Goli Otok, plate nisu placane u valuti vec u TACKICAMA i to se smjelo i moglo kupovati izricito u onim prodavnicama koje su DRUGOVI odredili.Ali tada nije bilo interneta a danas moze svaka isfrustrirana naivna neradnicka budala da napise sta zeli. ka Stari pohabani komunjara - ***

/ Najnovije