Šabić El-Rayess na sastanku s Bidenom: "Tražila sam da osigura da se genocid nikad ne ponovi"

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

DRAGA AMRA,ON JE VEĆ ZABORAVIO ŠTA SI MU ONO REKLA PRIJE 5 MINUTA

Samir77

Haahahah pa on ne zna jel poso il doso

KO

Sto ne mogu ovih fejk boraca!

Who is you

Da, emotivan..crče za BiH

Baton

Ne ganja ga ko bisra po đenazama

Baton

Ne ganja ga ko bisra po đenazama ka Baton

šta fali

z****o bi je ja

šta fali

***

5

Ti i tvoja borba za BiH satro, nebitna si njemu jos vise nego meni

Gost_Radio_Sarajeva

Nek počne od pravednih izbora.

Merhametlija

E ako ovaj djuturum ne pomogne bosanskim konvertitima, ne znam ko ce.

Haha

A sadaka? Zašto nisi tražila sadaku?! Kakav danak neiskustvu!

Haha

A sadaka? Zašto nisi tražila sadaku?! Kakav danak neiskustvu!

mare

***

dare

Katolici iz BiH koji se vole zvati Hrvatima mada to ustvari nisu su najveći fašisti među trenutno živećim narodima na Planeti

fare

Takođe, pravoslavci iz BiH koji se vole zvati Srbima mada to ustvari nisu su najveći fašisti među trenutno živećim narodima na Planeti

Ahah

A sadaka? Zašto nisi tražila sadaku?! Kakav danak neiskustvu! ka Haha . A možda ipak bolje da je tražila treći entitet?

Haha

. A možda ipak bolje da je tražila treći entitet? ka Ahah Nisi daleko od bitnog. Muslimani mi u zadnje vrijeme kukaju da ne mogu ništa u “svojoj državi”. Možda bi im 3 entitet samo za njih dobro došao

hehehehe

Nisi daleko od bitnog. Muslimani mi u zadnje vrijeme kukaju da ne mogu ništa u “svojoj državi”. Možda bi im 3 entitet samo za njih dobro došao ka Haha Kad mi *****i kraljica hrvata.

Gost

Cuj 'trazila sam', pa zar stvarno mislis da ti Bidenu nesto znacis?

a ko je ova nametljiva tuuuuka?!

pita biden svog asistenta: a, šta ja imam sa tom zemljom u africi, kakav joj je samo čudan naglasak? ko je va, ko su oni uopće?! svašta! ne puštajte mi više ovakve lev ate da me gnjave,... dosadna ko pro ljev, fuj! a kako se samo ofarbala, odvratno!

a ko je ova nametljiva ***

eh, da je još hadžikadić-foler i propali amer bio u blizini, pa da i on još malo za ***

Ahah

Nisi daleko od bitnog. Muslimani mi u zadnje vrijeme kukaju da ne mogu ništa u “svojoj državi”. Možda bi im 3 entitet samo za njih dobro došao ka Haha Pa ne može entitet imat 6% stanovnika, gdje to ima? Imaju li Srbi u Hrvatskoj entitet? Ili Muslimani? Po kom onda pravilu katolici u Bosni traže entitet?

aA

pita biden svog asistenta: a, šta ja imam sa tom zemljom u africi, kakav joj je samo čudan naglasak? ko je va, ko su oni uopće?! svašta! ne puštajte mi više ovakve lev ate da me gnjave,... dosadna ko pro ljev, fuj! a kako se samo ofarbala, odvratno! ka a ko je ova nametljiva tuuuuka?! Jes dobro si. Pogledaj samo koliko je Kolinda ljepša, elokventnija, pametnija i manje nametljiva....btw...šta bi od one njene fotogalerije s Putinom???

Suzy

Dovoljno je reći: "ugledna profesorica sa Kolumbija univerziteta", ponosna i pametna Bosanka koja lično poznaje predsjednika SAD! I bori se za jedinu istinu i pravdu koja postoji o BiH. Samo naprijed, ima nas još dosta!

Boske

Kad ju je stari vidio odma ju je spazio. Kraju šala Amra je priznata na Univerzitetu Columbia u New Yorku, priča je o ostvarenju američkog sna, ali isto tako i priča o krajiškoj snazi.Amra je borac za BiH i osobno poznaje i u dobrim je odnosima sa dosta funkcionere USA.Naprijed Amra kraljice .pokaži ovim hebalacima kako se lobira za rodnu grudu.Hvala za dosadašnji angažman.

Srebrenice SVIMA mila

Dao Bog u svakom ba h linskom mestu se ponovila.

/ Najnovije