Reuf Bajrović: Rusija radi na podjeli BiH, EU šuruje s Moskvom

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ovaj Reuf je u rangu ovog portala. Čisti šovinizam.

Klon

On sjedi žena radi a on naprdjuje. KAD PORASTEM ŽELIO BIH BITI REUF. ŠTO BI REKO DOKTOR ARSLA JOOOO KAD JE REUF REKOOO TO SE SVE TRESE

JA1

Reuf od gradjana do nacionaliste. Otvorena podrska SDA kroz kritikovanje gradjanskih stranaka. Reufe ufati se Amerike i suti.

Faris

Bravo Reufe. Sa fašistima treba igrati otvorenih karata. U pitanju je buduçnost i opstanak države a oko toga nema kompromisa.

Gosca

Nemojte Bajrovica, pa on je sramota za radiosarajevo.ba - samoproglaseni strucnjak a ljenstina na kvadrat!!!

jUGO

Ovaj Reuf je u rangu ovog portala. Čisti šovinizam. ka Gost A kako definisati uvazenog ideologa ustasluka (J)UGO(slava) Vlaisavljevica, koji je od oca pravoslavca i matere muslimanke kao ideal jugoslavenstva preko polovne ustaske ckapi postao veci ustasa od samog Pavelica?

071

Koga briga šta misli nacionalista koji nema kome nije bio sluga i nema dresa koji nije promijenio, a svi aranžmani mu se svode na uništavanje građanskog i progresivnog. Uz to misli kako je politički operativac u vražiju mater. Živi primjer ambicije koja daleko prevazilazi kapacitet.

miki

Moj Reufe tebi će kao Rusija nešto objašnjavati?! Kako kažu budala i krivih drva...

Eeeeeh

Moj Reufe tebi će kao Rusija nešto objašnjavati?! Kako kažu budala i krivih drva... ka miki Haha, može budala da priča šta hoće, i misli da je nešto važan i pametan, ali da mu se posvećuje medijski prostor i pažnja, e to je već za žalost i razmišljanje!

/ Najnovije