Reis Kavazović pozdravio prekid vatre u Gazi: Mir u Svetoj zemlji nema alternative

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fakat.!!

Nema tu trajnog mira sve dok... Hamas samostalno upravlja Pojasom Gaze. On ne priznaje postojanje Izraela, već njegovo područje zove „cionistički entitet.“ Stav je te organizacije da čitava Palestina pripada Arapima te negiraju pravo Jevrejima da imaju državu na tom području. Narod Palestine ce biti uvijek ugrozem jer Hamas nema nacina da se odbrani od Izraela, sve te silne raketice koje ispaljuju prema Izraelu unistava Americki raketni stit, tu i tamo poneka padne na tlo, dok sa druge strane Pojas Gaze nema nikakvu zastitu od Izraelske vojne sile koja na te Hamasve napade iako su skoro pa bezopasni uzvraca tri puta jace. Zbog toga imamo tolika stradanja civila i zbog toga je Hamas opasniji za Palestince nego za Izrael.!!! Stop...WAR.!! Peace.!!

Hahaha

Fini i merhametli reis zvani "da vlah ne vlada srebrenicom". To je ta multietnicnost, tolerancija i suzivot o kojem bosnje stalno trube.

/ Najnovije