Rambo: Za vrijeme Tita za 7 dana vakcinisana je cijela Jugoslavija!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Jednom rječju --- TITO !!!

N.G

Rambo legenda

za vrijeme DIKTATURE pod bravarom:

NISI smio PISNUTI da upitas STA PRIMAS,vec PRUZI RUKU, ZAGRNI RUKAV I SUTI...UBODE, VAKCINISE I HAJMO DALJE....AKO se slucajno desilo da neko BILO STA KAZE-nije mu gino Goli Otok i uzasan DEGENEK od Titine MILICIJE....a da je neko SMIO pitati KOJU vakcinu rpima, kakav je respirator, ko ga je napravio-ode glava u " vrijeme zestoke diktature"druga Tita"...da ne govorim o tome kako su svi emdiji MORTALI pisati identicno i ISKLJUCIVO pozitivno...danas imas govana od portala,novina,TV i radio stanica-sve gore od goreg..to laje..to sve"strucnjaci"..haman se svi"razumiju " u respiratore,pårosivodjace, broj umrlih, broh prezivjelih,lijekove..amama SVE SVI "ZNAJU"..a medijiski huskaci su posebna prica....a dotada je "dobri bravar" u svakom gradu na kugli zemlajskoj imao po jednu vilu/luksuzni stan...imao je hiljade zlatnih upaljaca..sta ces-to mu bio"hobby"....pustali su POSEBNO za njega jelene da bi ih ON ustrjelio...bas sve"demokratski"...nisi smi doslovno da PISNES!Inace-ode glava.Nije bilo plata, vec se dobijale"tackice"..nesto poput bonova...jelo se i pilo ono sto je bravar reko...zivjelo se u strahu...Bosnjacima zabranjeno izjasnjavanje kao Bosnjak...pokusali kao Musliman,ali bravar i "drugovi" nisu dali....onda se jadni Bosnjo MORAO izjasniti kao Hrvat ili Srbin, mada je najveci egzodus bio upravo Bosnjaka..Bosnjaci ginuli,Srbi dobijali partizanske spomenice...u svakom gradu je SRbin MORAO biti predsejdnik opStine, predsjednik suda,komandir Milicije..taman da ih je 5., medju stotinama hiljada....morao si da KLICES marsalu i aplaudirati, svidjelo ti se ono sto govori ili ne...kada Rato Dugonjic pise tom istom marsalu bravaru da se u "Husinu nakotilo Turaka",bravar salje depesu-PREPOLOVI.....ode pola Husina,nestadose ljudi..niko ne smije pisnut inace eto ti UDBE za vratom..a kad UDBA dodje,tu trava ne raste..ZA VRIJEME DRUGA BRAVARA SE ORGANIZIRALE RADNE AKCIJE za rusenje dzamija ANIEJDNA crkva se ne srusi..neda mi se vis enabrajati..trebalo bi mi deset godina da sve istipkam..pametni i oni koji zele-znaju i pamte....a Amadeus Rambo?On je bio AMSKOTA cijoj gluposti se smijala cijela Srboslavija....

Mega car

Jednom rječju --- TITO !!! ka vb TÒ KRALJU!

N.G

E šta mi da nam nema D.P(dijaspora patriote)Pa tako govori o životu u vrijeme Tita.Ma jest uništavale se džamije tek se počele gradit 1992 muslimani nisu nikakva prava,nisu bili zaposleni,čak što nije se znalo za velikog Aliju S.Ono za sajedanje avnoja je onako itd

N.G

A za Ramba da je bio Amskota e tu sam se ismijo pogotovo što je čovjek živio u Bih jedno vreme

@ Diktatura

A što napriča???? Sve nam je bajno i sjajno sad a prije 50 god je bila katastrofa?! Osobo,mi smo se 50 godina kasnije unazadili za 100!! Džamije i crkve niču kao gljive poslije kiše i heej sve je ružičasto! Blagostanje samo takvo. Najbolje glavu u pijesak, jel da,kao noj!?

Grunf

Jah, Rambo, samo što je vakcina za velike boginje otkrivena krajem 18. stoljeća, a bolest je potpuno iskorijenjena u drugoj polovini 20. stoljeća - u kojem je od posljedica variole umrlo između 300 i 500 miliona ljudi u svijetu. Za ovo danas ni Tito ne bi pomogao jer jednostavno nema dovoljno vakcina u svijetu. Sve i da sada svi stanemo u red za vakcine i ne postavljamo nikakva pitanja, nema te čime vakcinisati. I to ne samo u BiH. Variola je već bila poznata, dugo je postojala i u početku je Zagrebački imunološki zavod pravio vakcine, a onda su druge zemlje slale pomoć. Danas takve pomoći nema, a vakcinu sam napraviti ne možeš tek tako jer je i bolest nova.

Juga

Za vrijeme diktature pod bravarom: ovo danasnje stanje i jeste proizvod iz bivse juge. Sve je to naslijedjeno, samo sto bez onakve cvrste kontrole kao u jugi prelazi u haos. Od 45 godine se razvijao rak koji je danas metastazirao. Ostaci obavjestajnih sluzbi, partijskih mocnika i mocnih porodica iz tog vremena danas imaju dobrog udjela u ovom haosu. Pitam se da li bi face, ili mali scepo mogli da rade kao danas da mu udba poslije emisije pokuca na vrata i odvede ga da mu svezu vecernju kravatu (vezanje ruku iza ledja i vjesanje za ruke i tako bi cijelu noc visili).

N.G

Grunf I šta tim hoćeš da kažeš.Pa nebi bila kriva vlast oni bi uradili sve što mogu.

ll

NISI smio PISNUTI da upitas STA PRIMAS,vec PRUZI RUKU, ZAGRNI RUKAV I SUTI...UBODE, VAKCINISE I HAJMO DALJE....AKO se slucajno desilo da neko BILO STA KAZE-nije mu gino Goli Otok i uzasan DEGENEK od Titine MILICIJE....a da je neko SMIO pitati KOJU vakcinu rpima, kakav je respirator, ko ga je napravio-ode glava u " vrijeme zestoke diktature"druga Tita"...da ne govorim o tome kako su svi emdiji MORTALI pisati identicno i ISKLJUCIVO pozitivno...danas imas govana od portala,novina,TV i radio stanica-sve gore od goreg..to laje..to sve"strucnjaci"..haman se svi"razumiju " u respiratore,pårosivodjace, broj umrlih, broh prezivjelih,lijekove..amama SVE SVI "ZNAJU"..a medijiski huskaci su posebna prica....a dotada je "dobri bravar" u svakom gradu na kugli zemlajskoj imao po jednu vilu/luksuzni stan...imao je hiljade zlatnih upaljaca..sta ces-to mu bio"hobby"....pustali su POSEBNO za njega jelene da bi ih ON ustrjelio...bas sve"demokratski"...nisi smi doslovno da PISNES!Inace-ode glava.Nije bilo plata, vec se dobijale"tackice"..nesto poput bonova...jelo se i pilo ono sto je bravar reko...zivjelo se u strahu...Bosnjacima zabranjeno izjasnjavanje kao Bosnjak...pokusali kao Musliman,ali bravar i "drugovi" nisu dali....onda se jadni Bosnjo MORAO izjasniti kao Hrvat ili Srbin, mada je najveci egzodus bio upravo Bosnjaka..Bosnjaci ginuli,Srbi dobijali partizanske spomenice...u svakom gradu je SRbin MORAO biti predsejdnik opStine, predsjednik suda,komandir Milicije..taman da ih je 5., medju stotinama hiljada....morao si da KLICES marsalu i aplaudirati, svidjelo ti se ono sto govori ili ne...kada Rato Dugonjic pise tom istom marsalu bravaru da se u "Husinu nakotilo Turaka",bravar salje depesu-PREPOLOVI.....ode pola Husina,nestadose ljudi..niko ne smije pisnut inace eto ti UDBE za vratom..a kad UDBA dodje,tu trava ne raste..ZA VRIJEME DRUGA BRAVARA SE ORGANIZIRALE RADNE AKCIJE za rusenje dzamija ANIEJDNA crkva se ne srusi..neda mi se vis enabrajati..trebalo bi mi deset godina da sve istipkam..pametni i oni koji zele-znaju i pamte....a Amadeus Rambo?On je bio AMSKOTA cijoj gluposti se smijala cijela Srboslavija.... ka za vrijeme DIKTATURE pod bravarom: Koje gluposti si ti napisao! Vjerovatno si mlađi, pa su ti pričali. A pradjed ti je vjerovatno živio u kući sa zemljanim podom, pa ga Tito oprao i obukao, ćaću ti odškolovao, zahvaljujući "diktatkuri".

N.G

Da Tito je bio diktator ljude je natjero da se vakcinišu e baš je zvijer umjesto da pusti ljude da umru ili ako prežive sa posljedicama da žive.A šta kažeš dobijali tačkice umjesto plate i jelo se što Tito kaže.U Dijaspori se svašta uči

vb

Čovjek koji je prvi zdefinisao pojam TUBOFOLK - Prvo i najveće ZLO od kojeg je krenulo sve, i rezultat imamo danas! Jednom rječju - TITO!

Zong

Samo da napisem da me stid sto nosim muslimansko prezime. Stid me! Stid me! Stid me! Stid me! Stid me! Stid me! Za vrijeme Tita je bio raj. Ovo danas nije ni septicka rupica u kokosinjcu na Bistriku. Ne zelim biti musliman, ne zelim biti nista sto ima ikakve veze sa familijom Izetbegovic, Hadzimajmunefendic, Kresevljakovic...

N.G

Rambo je legenda YU estrade.Znate li šta znači Amadeus-pa Bogoljub

hrkljus

Rahmet mu dusi i hvala za sretno djetinjsto i mladost!

/ Najnovije