Puhovski: Milanović paniči, želi biti nezakoniti politički sin Franje Tuđmana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Milanovic savrseno detektira i uvijek pogaca u sridu!

Guest

Milanović je jedna obična džukela, avlijaner koji laje da bi privukao pažnju. U državi u kojoj je predsjednik i ima ovlasti samo da laje ...

Mostar

Komunista u duši koji želi da postane fašista veći od Tudjmana. Obican ljudski nedostojani jad.

BiH

Možeš da ga glabas BH katolici samo će napuštati svoju zemlju zahvaljujući takvim kao ti. BH katolici su sredstvo za podkusurivanje i najviše će izgubiti.

071

Milanović, kao i masa drugih, je političar na baterije, a jedini interes je novac. Tako tokom nečije političke "karijere" možeš upoznati hiljadu ličnosti u jednoj. Samo je pitanje ko da više.

071

Pardon, novac i kompleksi.

/ Najnovije