Profesor Pobrić odgovorio Dodiku: Entiteti ne odlučuju o sudbini države

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Saraguza

Neka se Bošnjaci samo uzdaju u pravdu , zakon , zapad i visokog predstavnika i neka spavaju dok Dodik i Čović malo po malo ruše državu i sve više uspjevaju u svojim nakanama i ubjeđuju svijet da su ovdje problemi kod Bošnjaka a političari neka obilaze Tursku , Avganistan, Pakistan itd....

Pravnik

Samo se vi muslimani nadajte da cete se docepati cijele BiH ukidanjem Republike Srpske. Bolje se dozovte pameti. Alija vas je gurnuo u sumanuti vjersko-gradjanski visegodisnji rat. Razmilsite kako bi neka naredna slicna avantura mogla da se zavrsi po vas. U tom slucaju biste protive sebe imali i Hrvate i Srbe. Dva fronta tesko da biste izdrzali. Mjenjate Bakira i SDA i prihvatite cinjenicu da je BiH zemlja tri naroda, a ne samo vasa muslimanska.

Da

Mislim da je gospidin Pobrić djelimično u pravu. Većina stanovništva bi prihvatila BiH kao svoju državu, kad bi se uredila da odgovara svima.

dP

Najjače mi je ono kada napišu ugledni. :D

Gh

Mene poslo nurko i reko mi je da naspete sto vise oktana u moj benzin. Je li to taj nurko i njegov mali kurko?

Prosta jednacina

Nurko = turko = kurko.

/ Najnovije