Ovo je privrednik godine u Bosni i Hercegovini: Zaljubljenik u fudbal koji zapošljava 700 ljudi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budzak

Hemikalije idu u Neretvu i sad se ne moze kupati u Neretvi u Konjicu. Hvala Badzak , u jednu ruku svaka cast u drugu ti se poserem.

Edo iz Konjica

Truje grad Konjic godinama, unistava nam i zrak i vodu. Jedan obicni kriminalac.

Čovjek

Šta je veliki privrednik, onaj koji mnogo zarađuje i plaća veliki porez ili onaj koji uz to poštuje, ne u načelu, već stvarno ekološke standarde, ne zagađujući okolinu i onaj koga poštuju radnici(!???), a da li ga poštuju i koliko on poštuje radnike i njihovo dostojanstvo. Sve je to veoma klimavo u ovom ili sličnim slučajevima u BiH....

Čovjek

Pitajte njegove radnike kakav je čovjek i privrednik, pitajte građane Konjica kakav j čovjek i privrednik, koliko doprinosi razvoju Konjica i da li doprinosi i koliko utiče na uništavanje i zagađenje Neretve, Jablaničkog jezera i vazduha u gradu Konjicu.....

rajvoSa

E bem ti privrednika godine koji od Želje nije u stanju napraviti klub vrijedan pomena. Očigledno je nešto drugo u pitanju a ne sposobnost kada ga je dovela do ovog nominovanja.

/ Najnovije