Ovo je doktorica Duška Regoda - 'zlatna značka' Univerziteta u B. Luci koja ne može dobiti posao

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JamesBond

Custovicu, sve mi je vise draze sto se nismo upoznali na insistiranje zajednickih prijatelja, a prije nego si postao ova “superzvijezda” koja toboze jednako promovira “nade i talente” Bosne i Hercegovine. Kroz svo ovo tvoje piskaranje se osjeti kako se perfidno ti sam promoviras “kod raje”. Nisu bitni ovi talenti i nade u stvarnsti, koliko tvoja pojavnost. Next time cu našim prijateljima reci, odlicno je da me nisu navukli na tanak led pa nas upoznali. Ostavilo bi gorak okus upoznati “ljudinu” poput tebe. Raja se lozi na ove objave, a ništa od njih nemaju ni te nade ni talenti. Jedini korist imas ti. No, ako ovo citas - znaj da si postao dosadan i u krugovima zajednickih a vrlo uspjesnijih prijatelja od tebe. Beskrajno dosadan, bez obzira na ove objave o ljudima koje iskoristavas samo za svoju licnu promociju.

Ja sam

Doktorice, dođite u Sarajevo, fali nam liječnika, pogotovo najboljih. Dokažite se i ostanite u našem gradu. Bujrum

Tuner

Nije ona zlatna znacka nego je njen dobitnik novinarcicu. b. Luci?? Kralj si

Habuhabuhabu

Custovicu, sve mi je vise draze sto se nismo upoznali na insistiranje zajednickih prijatelja, a prije nego si postao ova “superzvijezda” koja toboze jednako promovira “nade i talente” Bosne i Hercegovine. Kroz svo ovo tvoje piskaranje se osjeti kako se perfidno ti sam promoviras “kod raje”. Nisu bitni ovi talenti i nade u stvarnsti, koliko tvoja pojavnost. Next time cu našim prijateljima reci, odlicno je da me nisu navukli na tanak led pa nas upoznali. Ostavilo bi gorak okus upoznati “ljudinu” poput tebe. Raja se lozi na ove objave, a ništa od njih nemaju ni te nade ni talenti. Jedini korist imas ti. No, ako ovo citas - znaj da si postao dosadan i u krugovima zajednickih a vrlo uspjesnijih prijatelja od tebe. Beskrajno dosadan, bez obzira na ove objave o ljudima koje iskoristavas samo za svoju licnu promociju. ka JamesBond Čovjek se trudi. Ne vidim u čemu je problem osim ako nije u pitanju ljubomora. Ne treba čitati između redova, informacija je crno na bijelom.

Uzela

***

/ Najnovije