Bosanka, dogradonačelnica Petrinje: Doktorica, antivakserica, širi teorije zavjere

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vitamin B12

Ako je ne voli , ne mora je ni primiti , ali ne mora ni druge ubjeđivati da je ona u pravu bez bilo kakvih argumenata.

sg

trumplikanka

Duh

Dragi urednici portala, zašto ovakvim ljudima dajete medijski prostor?

Cije

Godpodja Bosanka niti ce ubijediti koga ali isto tako ne vidim ni da je nesto lose uradila. Kad se vec potura toliko sloboda govora, i sta sve ljudi govore i ne bivaju sankcionisani, sve sa sudskim presudama, ona je light verzija. A vala i javnost voli ovakve da osudjuje umjesto da produkuje naucne radove i dokaze i.... ovako, na kraju ce ispasti da je gospodja u pravu koliko kolizije u postupcima nadredjenih.

kikirez

Rusima izvozimo truhle kruske i kontraverzne ikone a Hrvatima glupost!

Bosanki Novi

Ko sa sedamhiljadakuna mjesečno dobrovoljno, podržaje one koji idu preko leševa i još ponosno svojim rukama pridržava ljestve, trulim gospodarima da mogu „parati obake“. Ja se čudim Viktorija da si ti uopšte pri pameti. Ili opet, nešto sa bogom nije uredu? Za ovako ugroženo unutrašnje stanje nije bilo potrebno sticati tolika obarzovanja, znanja, titule, nagrade i priznanja. Razmišlja Viktorija dok nije kasno. Krvave kune, pretjeran rad, ambicija i štednja sa čime nam truli gospodari ispred nosa mašu, uništi zdravlje i porodicu brže nego što vatra uništi suho drvo. Viktrija budi se vrijeme je!

zoran

pametna zena ... ima tu nesto istine ... ali rado bi je nacuturio ... tko zna kako ce to sve na kraju ispasti ... a prije kraja ja bih nju rado nacuturio ...

mahala

vitamin b12 a zasto oni mene moraju ubjedjivat da postoji i da se trebamo pod svaku cijenu vakcinisat bez ikakvih argumenata , pa oni bre nisu ni virus izolovali dosad

?

>>pametna zena ... ima tu nesto istine ... ali rado bi je nacuturio ... tko zna kako ce to sve na kraju ispasti ... a prije kraja ja bih nju rado nacuturio ... ka zoran<< Nacuturio? Dje si ti prije NACUTURIAVAO Tita ti....Nacuturim ti mamaru u dandaru ....

Srecko

Sladoljev nije protivnik vakcina,vec je za sigurne vakcine,procitajte malo prije nego dajete krivu sliku u javnost.

zoran

pametna zena ... ima tu nesto istine ... ali rado bi je nacuturio ... tko zna kako ce to sve na kraju ispasti ... a prije kraja ja bih nju rado nacuturio ... ka zoran ? 29. 12. 2020. u 17:43:22 Nacuturio? Dje si ti prije NACUTURIAVAO Tita ti....Nacuturim ti mamaru u dandaru ne znam tko je ziv iz tvoje obitelji pa si zasluzio da mi osobno uradis felacio zbog psovke :-)

BL

Hej, pa to je moja školska iz bajalučke gimnazije. O, poslije toliko godina je prvi put vidim. Poz. za Viktoriju iz Banjaluke.

BL

Pametna žena. Zna o čemu govori.

/ Najnovije